A doua tinerețe: O make-up artistă și-a convins bunica să ia parte la o transformare uimitoare!

Femeia visează întotdeauna să fie frumoasă, atrăgătoare și dorită, indiferent de vârstă și circumstanțe. Adesea uităm că anii nu schimbă aceste dorințe, însă atunci când viața devine dificilă, femeile își lasă visele la o parte și se jertfesc pentru binele celor care le înconjoară.

Make-up artista Kristy Popolanska i-a dăruit bunicii sale o a doua tinerețe. Fata a convins-o să ia parte la un experiment – o transformare de imagine. Ea a filmat întregul proces și l-a publicat pe rețelele sociale. Profilul ei a adunat mii de admiratori, utilizatorii fiind interesați de ideea artistei.

În anul 2016, bunica lui Kristy și-a sărbătorit cea de-a 70-a aniversare și fata a decis să-i demonstreze că ea poate fi frumoasă și elegantă și la o vârstă înaintată.

Talentata artistă a făcut totul cu mare dragoste și suflet, obținând un rezultat strălucitor, care a surprins foarte mulți oameni. Femeia s-a transformat într-o doamnă cochetă. Nepoata ei o vizitează în fiecare an și la fiecare zi de naștere îi face același cadou – un nou look! Bunica a devenit modelul lui Kristy, iar experiența aceasta i-a adus artistei mai multe cliente de vârstă similară.

De ce mai are nevoie o femeie pentru fericirea deplină? Desigur, să se simtă frumoasă!

Clientele artistei se schimbă văzând cu ochii. Pe chipul lor apare zâmbetul, iar în ochi poate fi văzută sclipirea și încrederea în sine.

Iată cum arată și talentata make-up artistă!

Fata are un profil pe Instagram, unde publică cele mai interesante lucrări și este urmărită de peste 10.000 de oameni.