Două cuvinte care te vor ajuta să-ți schimbi viața! Repetă-le ori de câte ori vei simți nevoia!

Cea mai puternică afirmație – ,,Sunt liber!”

Atunci când repeți această expresie iar și iar, te convingi pe tine însuți și întregul Univers că ești liber, de tot ce nu te mai servește. Cu alte cuvinte, afirmi că ești liber de tot, ce nu mai reacționează la energia ta!

De asemenea, poți cerceta posibilități noi și ești deschis pentru studierea creativității tale în marea imensă a posibilităților. Poate încă nu știi ce anume te așteaptă, însă Universul știe!

Pur și simplu meditează timp de un minut sau două, după care pronunță cu voce tare: ,,Sunt liber!”

Sunt liber…

-de gândirea limitată,
-de îndoieli,
-de frică,
-de îngrijorare,

-de durere,
-de suferințe,
-de probleme de sănătate,
-de sentimentul de neputință,

-de luptă,
-de conflicte,
-de limitele conștiinței,
-de prejudecăți,

Sunt liber…

-să înțeleg, cine sunt eu,
-să îmi găsesc fericirea,
-să fiu cine vreau în această lume,
-să îmi ating scopul.

Această listă poate fi continuată până la infinit. De asemenea, poți folosi această afirmație, pentru a-ți calma rațiunea.

Adevărata libertate vine odată cu dragostea și acceptarea de sine, însă, de obicei, există unele blocări, pe care noi singuri le creăm în corpul nostru emoțional și mintal, care ne împiedică să simțim adevărata libertate.

Atunci când vei atinge pacea și armonia sufletească, atunci când te vei iubi așa cum ești, atunci îți vei găsi fericirea și adevărata libertate! Adevărata libertate vine odată cu echilibrul interior, iar acesta poate fi atins doar după ce vei înlătura toate obstacolele, care îți stau în cale.