Doar 3 reguli importante care te pot aduce la o viață fericită! Începe chiar azi!

Nu există nicio persoană care nu ar vrea să ducă o viață fericită. Toți, absolut toți oamenii normali tind spre fericire. Dar fac tot posibilul pentru a-și atinge scopul doar câțiva.

Prima regulă

Recunoaște, că tu ești unica persoană care îți poate îndeplini toate visele. Doar tu te poți transforma într-un om de succes, într-un om mulțumit de viață. Responsabilitatea pentru toate acestea îți revine ție. Și anume despre responsabilitate este prima regulă. 90% dintre oameni vor înceta să citească continuarea aceastui articol. Pentru că o mare parte din populație este obișnuită să dea vina pe toți și pe toate pentru eșecurile și problemele lor. Dar nu pe sine. Recunoaște, că tu ai ales acea viață și acele condiții în care trăiești. Nu-ți place ceva, schimbă! Dar noi nu schimbăm. Bani nu ne ajung. Conducerea e proastă. În jur sunt oameni răi care ne împiedică de fiecare dată când încercăm să facem ceva. De fapt, singura persoană care te împiedică ești tu însuți. Ești inamicul tău numărul 1. Trebuie să lupți cu asta toată viața.

A doua regulă 

Ți-ai dat seama cine este la cârmă. Dar acea personalitate din trecut te va trage înapoi. Spre trecut, spre lumea din trecut. În obiceiurile trecute. Trebuie să înveți să fii în armonie cu creierul și spiritul tău. Armonia trupului și sufletului – despre asta este a doua regulă. Cu asta te pot ajuta practicile de respirație, roga, sportul și desigur meditația.

A treia regulă

Iubește și fă bine. Doar fericirea împărtășită cu cineva este cea adevărată. Principalul lucru este să iubești. Să îți iubești meseria, să-ți iubești familia, să iubești să mănânci ceva gustoșel, să iubești cărțile interesante, filmele, oamenii, lumea… Viața este frumoasă și există multe lucruri bune în ea. Dar numai împărtășindu-le cu o persoană iubită poți deveni cu adevărat fericit. Și nu mă refer doar la rude, familie și prieteni. Ai văzut un pisoi flămând, l-ai hrănit și deodată te-ai simțit mai bine. Ajută un trecător necunoscut. Te vei simți minunat! Din aceste lucruri mici constă fericirea noastră.

Responsabilitate, Armonie și Dragoste!