Dezvoltă-ți creativitatea! Iată 14 Idei cum să realizezi o compoziție de toamnă nemaipomenită!

Toamna este anotimpul preferat al copiilor, căci pe lângă fructele și legumele gustoase, ea le aduce posibilitatea de a confecționa diferite compoziții din materiale naturale. Iar procesul le poate fi pe plac nu doar copiilor, dar și părinților.

Este o activitate interesantă și creativă, pentru a te relaxa după serviciu și a petrece minunat timpul împreună cu copilul. Înafară de asta, este o modalitate bună de a-ți amenaja casa și de a aduce o atmosferă confortabilă tomnatică, care pur și simplu este imposibilă fără dovleci uscați la geam și buchete de flori și frunze nemaipomenite.

Creație de toamnă

Frunzele multicolore așternute pe pământ sunt unul din cele mai solicitate materiale necesare pentru articolele tomnatice confecționate hand-made. Acestea chiar pot fi pictate cu acuarela, astfel obținând niște buchete irepetabile.

Se pare că porumbul poate fi utilizat nu doar în alimentație! Iată încă o metodă neobișnuită.

Amatorii de bufnițe vor fi cuceriți de aceste articole. 

Conuri de pin transformate în flori. Un buchet tomnatic care niciodată nu se va ofili!

Pentru a confecționa un colaj din frunze, trebuie să alegi bine mărimile, rama și culoarea fundalului. Fundalul poate fi o foaie albă sau colorată din carton, poți utiliza de asemenea acuarelă, guașă sau vopsele de ulei. 

Un asemenea buchet poate înfrumuseța orice colț al casei tale. 

Frunzele, fructele, crenguțele și alte elemente naturale aduc o energie irepetabilă, un miros special și creează armonia în casă.

Încearcă să confecționezi împreună cu copilul tău un astfel de arici drăguț! Aceste activități contribuie la dezvoltarea imaginației și ale abilităților motorii fine ale mâinilor. 

Iar aceste articole par a fi scene rupte din poveste!

Conurile de pin te ajută în confecționarea diferitor animale, ai nevoie doar de un pic de imaginație!

Totuși, dovlecii sunt de neînlocuit în creația de toamnă! Iar dacă meșteșugul nu ți-a reușit, poți pregăti o coptură delicioasă!

Plimbându-te prin parc sau pe străzile orașului, poți aduna un buchet minunat de frunze care îți va bucura ochii și sufletul. Sau poți merge mai departe și crea asemenea compoziții deosebite.

Și încă câteva idei pentru creația de toamnă.