Dezvăluirea care a şocat lumea! De ce a fost ucisă Marilyn Monroe?

Fostul colaborator CIA, Normand Hodges a făcut o declaraţie care a şocat presa din întreaga lume. Aflat într-un spital pe patul de moarte, Hodges a făcut nişte dezvăluiri legate de cariera sa profesională. Chiar şi la vârsta de 78 de ani, Normand spunea că ţine minte în detaliu sarcinile pe care le îndeplinea în vremea când lucra în CIA.

Normand a lucrat în CIA timp de 41 de ani fiind unul dintre cei mai buni experţi în domeniul apărării. Normand era bine pregătit. Era lunetist profesionist, expert în arte marţiale, explozibili şi otrăvuri. Normand spune că era însărcinat să lichideze persoane ce puneau în pericol securitatea statului. În rândul victimelor se numărau oameni politici, jurnalişti, activişti şi chiar savanţi. Normand spune că a lichidat 37 de oameni. Dar înainte de moarte vorbeşte despre o singură persoană pe care a ucis-o.

E vorba de legendara blondă Marilyn Monroe. Motivul lichidării ei era legat de pericolul pe care-l prezenta pentru securitatea SUA: era amanta preşedintelui Kennedy, dar şi a liderului cubanez Fidel Castro. Anume acesta ar fi fost motivul principal pentru care a fost lichidată Monroe.

Mi s-a ordonat ca moartea ei să pară suicid. Nu omorâsem nici o femeie până atunci. Dar am fost nevoit s-o fac pentru patrie. Monroe putea întradevăr transmite în exterior informaţii secrete ale SUA, iar noi nu puteam admite aşa ceva”, povesteşte Normand Hodges.

Actriţa a murit pe 5 august 1962. Hodges a povestit cum a intrat în casa ei când dormea, administrându-i un preparat din somnifere Nembutal şi hidroxid de clor.

După şocantele dezvăluiri, Normand a fost pus sub pază, iar CIA a început o investigaţie care nu e dusă la bun sfârşit nici până astăzi. Unul dintre principalii martori, şeful direct al lui Normand s-a stins din viaţă în 2011, iar de atunci ancheta continua greoi.

sursa

 

error: Content is protected !!