Devino fericit, bogat, sănătos și înțelept, cu ajutorul acestor 10 îndemnuri din cartea lui Vadim Zeland

Datorită ideilor expuse, cărțile lui Vadim Zeland au devenit bestseller-uri. Colecția sa „Transurfingul realității” a fost tradusă în 20 de limbi și vândută în toată lumea. Mulți cititori au spus că sfaturile acestui scriitor le-a făcut lumea mai bună. Ideea principală a acestor cărți este faptul că oamenii nu au destin. Bogăția, sănătatea, fericirea și toate celelalte omul și le alege singur, la fel ca și hainele din garderobă.

Așadar, cum să devii fericit, bogat, sănătos și înțelept?

1. Se va întâmpla o minune numai atunci când vei sparge stereotipuri și te vei gândi la scop și nu la mijloacele prin care să-l atingi.

2. Învață să primești plăcere de la vreme rea, de la ambuteiaje, probleme și alte lucruri negative. Un astfel de masochism o să-ți facă treptat cerul senin. Unicul lucru la care trebuie să te gândești este avantajul pe care-l vei avea ca urmare a acestei experiențe.

3. Atunci când vei înceta să mai vrei și vei fi intenționat să ai, atunci vei primi.

4. Cel mai greu este să știi să aștepți, păstrându-ți în același timp calmul și stăpânirea de sine. Dacă îți vei manifesta indignarea plângându-te pe conducere, deputați, fotbaliști, vreme, colegi, vecini, apropiați sau copii tu nu vei face decât să transmiți în oglinda lumii această imagine și să primești reflexia respectivă în realitate.

5. A fi tu însuți înseamnă a te accepta cu toate neajunsurile. A permite cuiva să fie altfel înseamnă să scoți de pe el proiecția așteptărilor tale. Iar în acest fel orice fel de disensiuni se vor rezolva de la sine.

6. Tu ai în realitatea ta ceea ce îți proiectezi în cap: ceea ce desenezi aceea vezi. Problema este că oamenii desenează ceea ce văd.

7. Dacă uneori îți pare că lumea asta nu e chiar în regulă, înseamnă că ești aproape sau chiar te-ai trezit într-un mod minunat.

8. Dacă tu vei derula în continuu imaginile pe care ți le dorești și vei păși spre scopul tău, realitatea mai devreme sau mai târziu va fi în concordanță cu ele. Realitatea nu are altă ieșire, așa e ea. Nu doar tu depinzi de realitate, dar și ea de tine.

9.Unicul lucru pe care îți este interzis să-l faci este să te dezamăgești de viața ta.

10. Orice vârstă nu ai avea, nu trebuie niciodată să crezi că viața ta e ratată. Totul numai începe: în orice moment, la orice vârstă, în orice condiții și circumstanțe.

Sursa