Despre superputerile pisicilor: Iată cum felina ta îți protejează locuința!

Ziua internațională a pisicilor este sărbătorită anual la data de 8 august, începând cu 2002, la inițiativa Fondului internațional pentru protecția animalelor „Animal Welfare”.

Pisicile sunt niște creaturi deosebite, ele pot vedea ceea ce este inaccesibil pentru ochiul uman. Prin captarea subtilă a fluxurilor de energie, pisicile sunt capabile să protejeze casa și proprietarii ei de energia negativă și să influențeze pozitiv asupra bunăstării stăpânilor.

Din cele mai vechi timpuri, aceste animale au fost considerate speciale, datorită proprietăților lor magice. Ele îți pot proteja casa nu doar de spiritele negative ce intră în ea, ci și de cele care sălășluiau acolo înainte ca pisica să locuiască în acea casă.

Datorită faptului că pisicile sunt adevărate canale pentru energia cosmică, ele pot aduce energie pozitivă în casă, contribuind la buna dispoziție și prosperitatea tuturor locuitorilor ei. Pisicile obișnuiesc să stea în locurile în care energia este puternică, precum zonele geopatogene. Adesea aleg aceste locuri deoarece pe acolo este un flux puternic de energie negativă sau un izvor subteran.

Atunci când pisica simte prezența spiritelor rele în casă, primul lucru pe care îl face este să le urmeze pentru a le afla intențiile. Asigurându-se că acele entități nu le amenință teritoriul, pisica va face tot posibilul să le alunge. Felinele au un câmp astral atât de puternic, încât simt imediat prezențele rele din jur. Anume din acest motiv, persoanele care încearcă să comunice cu spiritele nu permit prezența vreunei pisici în încăperea respectivă.

Pe lângă toate acestea, cercetătorii spun că felinele au capacități vindecătoare. Datorită câmpului electromegnetic foarte puternic, pisica simte când un om este bolnav și poate detecta energia negativă din organism. Prin contactul între om și pisică, undele electromagnetice ale acesteia neutralizează undele emise de un organism bolnav. În urma unor studii, specialiștii au observat că în familiile în care există pisici, atmosfera este mult mai senină, bolile sunt mai rare, iar afecțiunile se vindecă mult mai rapid.