Designerii din diferite țări au arătat ce este la modă la ei acasă! 17 Imagini surprinzătoare!

Groom+Style este un blog despre modă și stil care a oferit designerilor din întreaga lume o provocare inedită. Pentru asta, participanților li s-a oferit fotografia generică a unui bărbat și a unei femei și li s-a cerut să editeze cu ajutorul photoshop-ului aspectul lor, pentru a reprezenta modul în care oamenii arată la modă în țările lor de origine. Chiar și organizatorii au fost surprinși de rezultate!

1.Germania

Cerceii mici sunt în trend la moment în Germania, iar părul femeii este strâns în spate pentru a-i demonstra urechile, fața și machiajul. De asemenea, designerul a făcut ca modelele să pară mai „relaxate și prietenoase” datorită unor redimensionări în jurul ochilor.

2.Ucraina

Look-urile ucrainene au fost realizate într-un stil hipster, pe care designerul Yana îl consideră extrem de actual: părul blond, scurt și vopsit pentru femei și barbă și părul stilizat pentru bărbați. Yana menționează că bărbații se accesorizează mai mult în partea de jos. Ar fi dorit să adauge un ceas, inele mari și tatuaje.

3.Israel

Pielea bronzată este considerată la modă în Israel și această tendință este extrem de populară. Designerul israelian, Rony, susține că buzele mari, de asemenea, sunt considerate frumoase. Părul ondulat este coafura la care aspiră toate femeile din Israel. Bărbații încă îmbrățișează metrosexualitatea și sunt ghidați în alegerile lor de stilul celebrităților.

4.Serbia 

Designerul sârb, Davorin, și-a folosit toată iscusința pentru a oferi modelului masculin un stil de afaceri, iar modelului feminin un aspect în stil casual. Davorin recunoaște că l-a făcut în mod deliberat pe model să fie bărbierit, deoarece barba a devenit prea trendy în Serbia. Moda sârbă tinde să fie îndrăzneață, iar Davorin subliniază nevoia de a experimenta atunci când îți dezvolți stilul personal.

5.Rusia

Oxana, designerul rus, a adăugat sclipici în colțurile ochilor modelului feminin și puțin iluminator pe fața ei, pentru un aspect mai hidratat. I-a desenat sprâncenele într-un stil inspirat de Ariana Grande, în timp ce cerceii adaugă strălucire și atrag atenția privitorului. Fața bărbatului a fost schimbată puțin pentru a fi mai tipic rusească. Părul și barba nerasă au fost accentuate pentru a-l face mai frumos în ochii Oxanei.

6.Lituania

Justina, designerul lituanian, a ales look-uri care combină elemente tradiționale, elegante și la modă. De fapt, ea recunoaște că nu este sigură unde se termină unul și începe altul! Bărbatul are un aspect militar clasic, care a fost foarte trendy pe străzile lituaniene în ultimii ani.

7.Costa Rica

În versiunea designerului din Costa Rica, aspectul modelelor a fost minim schimbat, deoarece acesta a preferat să le sublinieze frumusețea naturală. Hainele și coafurile lor sunt simple, astfel încât privitorul să nu fie distras de la fața lor, iar modelul feminin poartă ochelari pentru a exprima inteligență.

8.Finlanda

Interpretarea finlandeză este naturală, dar clasică și încrezătoare. Designerul a păstrat lucrurile simple, optând doar pentru un machiaj mai îndrăzneț și o eșarfă la modă. Pentru bărbat, designerul a ales o cămașă albastră și o nuanță mai întunecată a părului, care în opinia lui i se potrivește mai bine.

9.Albania

Designerul albanez, Sokol, a fost influențat de revistele digitale de modă. Adaptarea în stilul Avatar vorbește despre fenomenul modelelor virtuale pe scena internațională. Sokol a ales culori gingașe și strălucitoare, un bob ondulat pentru femeie pentru a adăuga volum și definiție aspectului ei.

10.France

Look-ul francez se referă la cel practic, cotidian. Designerul a valorificat un aspect neîncărcat, adăugând bijuterii moderne simple și păr ușor aranjat. În plus, nimic nu vorbește despre masculinitate atât de bine cum o face barba.

11.Marea Britanie

Designerul britanic, Clara, s-a concentrat mai mult pe părul modelelor. I-a oferit femeii un bob la modă și a adăugat mai mult volum părului bărbatului – din moment ce a simțit că îi lipsește. Celebritățile britanice continuă să aibă influență internațională asupra stilului și modei. Din fericire, aceste tunsori se potrivesc foarte bine aproape tuturor.

12.Polonia

Machiajul natural este foarte la modă acum în Polonia, așa că designerul polonez, Sarah, a adăugat puțin fard pe obrajii și nasul modelului feminin. Eșarfele, de asemenea, sunt foarte întrebate în rândul femeilor din Polonia. Barba modelului masculin reflectă tendințele din ultimii ani, în timp ce aspectul elegant și matur se conformează preferințelor personale ale lui Sarah.

13.Mexic

În Mexic, domnește aspectul de hipster. Moda mexicană este despre strălucire, culori vii, rochii dantelate și motive tradiționale.

14.Egipt

Designerul Amal a ales un stil egiptean „de vis, clasic”. Ea a preferat să evite accesoriile și să se concentreze pe frumusețea naturală. A adăugat un pic de păr facial pentru a scoate în evidență aspectul frumos și structura feței modelului masculin.

15.Turcia

Designerul Mehmet a ales să păstreze aspectul cât mai natural al modelelor. Cititorii revistelor de modă din Turcia nu au încredere în imaginile excesiv de retușate. El a adăugat puțin bronz bărbatului și a redus din densitatea genelor modelului feminin.

16.Namibia

Eric, designerul namibian, a oferit modelelor elemente tradiționale care sunt în trend acum în Africa. Modelul feminin are capul acoperit și un machiaj specific regiunii, iar bărbatul poartă un dashiki (tunică în stil vest-african) și o pălărie Yoruba. Eric a încercat să reflecte faptul că moda nu cunoaște rasă sau culoare a pielii și că frumusețea este adesea definită de cultura în care înflorește.

17.SUA

Designerul american a abordat un stil de stradă, oferindu-i modelului feminin un aspect urban, jucăuș, un zâmbet larg și pistrui. Modelul masculin are aspectul unui Dandy britanic.