A desenat cu markerul toată mașina soțului! Rezultatul l-a lăsat fără grai

Un cuplu a reușit să își transforme automobilul într-o adevărată operă de artă. Ideea de tunning i-a venit soției, care este pictoriță de profesie.

Intenționând să acopere unele zgârâieturi pe automobilul soțului, de marcă Nissan Skyline GTR, femeia a făcut câteva improvizări fluente cu un marker de culoare neagră. Rezultatul este unul cu adevărat surprinzător!

Fiind un soldat al Armatei Americane și un împătimit de automobile sportive, bărbatrul pe nume Collen Kelton, ura culoarea argintie a automobilului său. Într-o seară, bărbatul și-a lăsat soția, pe nume Allison, să îi acopere câteva zgârâieturi de pe bara de protecție, lăsând-o să deseneze orice dorește ea.

A doua zi, când bărbatul a văzut desenele uimitor de complexe și elegante, el a decis că ar trebui să continue. În timp ce el lucra la amenajarea și renovarea părții interioare, ea a continuat să deseneze partea exterioară.

După aproximativ 100 de ore de muncă și mai multe straturi transparente aplicate pentru a proteja designul, cuplul a obținut o mașină impresionant de frumoasă, pe care au tranformat-o lucrând în echipă. Iar cel mai important, automobilul se deosebea de restul vehiculelelor de pe străzile orașului, lucru pe care și l-a dorit cel mai mult bărbatul.

Tehnica utilizată de pictoriță se numește Griffonage (în engleză – Doodle). Un doodle este ceea ce oamenii desenează atunci când sunt inconștienți de asta, atunci când atenția lor este ocupată cu alte probleme. De exemplu, fiecare student obișnuiește să deseneze atunci când se plictisește la ore, angajatorii – la ședințe, mai ales oamenii obișnuiesc să deseneze asemenea schițe vorbind la telefon.

Ideea acestui cuplu este cu adevărat impresionantă. Posibil, ei au reușit să inspire și alți automobiliști să-și decoreze astfel transportul!