DESCOPERĂ-TE. Vezi care e atitudinea ta într-o relaţie şi în viaţă studiind forma sprâncenelor

În vremurile noastre, atunci când sprâncenele au dobândit rolul celui mai important element pe fața oricărei femei stilate, e important să ne amintim că, probabil, sprâncenele determină expresia feţei.

Și chestia nu constă în modă!

Anume de forma și poziția sprâncenelor depinde dacă păreţi întristat  sau uluit, inteligent sau împrăștiat. De forma sprâncenelor depinde cât de  în vârstă sau tânără arăţi! Și chiar dacă sprâncenele nu au forma lor originală naturală, este interesant să cunoaştem că forma sprancenelor  poate spune multe despre personalitatea ta,  caracterul,  chiar şi despre modul în care o persoană se comportă într-o relație de dragoste!

Deci, iată opțiunile:
1. Sprâncene drepte
Nu contează în ce circumstanțe vă aruncă  viața. Știţi cum să rezolvaţi orice probleme rapid și decisiv. Sunteţi un om în care poți avea încredere.

Aveţi mari aptitudini organizatorice, puteţi face cu ușurință mai multe lucruri deodată și le faceţi la fel de bine. Acest lucru este valabil atât pentru treburile personale cât și pentru afacerile la locul de muncă.

Într-un domeniu profesional, ai tendinţa de a avea mai mult succes decât colegii tăi.

In dragoste eşti pasional și determinat. Sunteți mereu aproape de persoana cu care vă doriţi cu adevărat să fiţi. Dragoste „pe interese“ – nu e despre tine!

2.Sprâncene „sub formă de unghi obtuz“

Tot ce trebuie să faci în viață, vei face întotdeauna bine. Duci toate lucrurile până la capăt, nu laşi nimic neterminat și incomplet.

Crezul dvs. principal: întotdeauna mergeţi mai departe.

Tu ,ca  persoană, eşti foarte atentă, creativă și încrezută în sine.

Ai un simţ al frumuseții dezvoltat și, desigur, ai putea fi (sau ai devenit) un actor bun, un artist, un designer de modă sau un stilist.

În dragoste, nu aveți egal, sunteţi creativ și imprevizibil. O persoană care este aproape de tine  nu se va  plictisi niciodată cu tine.

3. Sprâncenele „căsuţă“

Tu ai suflet blând și delicat. Cu toate acestea, în același timp, eşti foarte sociabilă şi nu e o greutate pentru tine de a-ţi face noi prieteni și de a fi sufletul companiei.

Eşti personaj foarte simpatic,  astfel încât eşti dispus să rezolvi de multe ori problemele altor oameni, și mereu gata să-i ajuţi, pentru ceea ce eşti şi apreciat.

Tu eşti  un romantic/o romantică incurabil/ă. În ceea ce priveşte dragostea aşteptaţi mereu ceva fabulos și extraordinar. Și trebuie să spunem că în cea mai mare parte primiţi aceasta. Relațiile tale sunt întotdeauna pline de sensibilitate și romantism. Singura condiție care trebuie să completeze fericirea – este faptul că partenerul tău va fi într-adevăr sincer şi îţi va preţui sufletul delicat și vulnerabil.
4. Sprâncenele „dispersate”
Dvs sunteţi un mare individualist. Nu sunteţi interesat de a vă dovedi superioritatea . Deci, nu pierdeţi timpul pe vorbe goale și cunoștințe întâmplătoare. Vedeţi bine obiectivul dvs. și mergeţi în liniște spre el.

Singura persoană care vă interesează cu adevărat – sunteţi dvs.

Uneori, acest lucru duce la unele dificultăți la locul de muncă.Independența dumneavoastră este adesea confundată cu agresivitatea și aroganța, dar, de fapt, aspiraţi să fiţi cel mai bun.

În relatiile romantice sunteţi un egoist, la fel ca în viață. Întotdeauna vreţi doar cele mai bune. Dorința  de a atinge acest obiectiv, pur și simplu nu cunoaşte obstacole. însoțitorul dvs. trebuie să fie perfect și trebuie să fie încântat de dvs! Dar, de multe ori uitați sau chiar nu vă gândiţi la faptul că, în mod normal, acest lucru se aşteaptă şi din partea dvs.

5. Sprâncenele – „arc”

Sunteți om responsabil, serios și cinstit.

Sunteţi, de asemenea, caracterizat printr-un acut simț al dreptății și dorința de a „îmbrățișa“ întreaga lume. Încercați să trăiţi în așa fel încât să nu creaţi probleme în jurul dvs și evitaţi situațiile neplăcute.

Sunteți foarte liniştit. Apreciezi modul în care casa ta, si colegii.

Relația ta de dragoste – este, probabil, idealul, demnă de a fi imitată. Știi cum să apreciezi și să prețuieşti ceea ce ai. Tu nu ceri prea mult de la partenerul tău. Și asta te ajută să fii fericit!

Dacă ţi-a plăcut, împarte prietenilor!

Sursa