Deschide ochii! Nu asta înseamnă să fii femeie înțeleaptă. Iată secretul unei căsnicii fericite!

Despre ințelepciunea femeii se vorbește frecvent atunci când ne referim la căsnicii proaste, infidelitate, lipsă de atenție și păstrarea unei relații nefericite.

Femeile spun cu o mândrie prost ascunsă „Mi-am salvat căsnicia!”. El o înșela, ea ierta. El era alcoolic, ea răbda. El o bătea, ea își păstra forțat familia.

Înțelepciunea și masochismul poate și au ceva în comun, dar la sigur nu sunt sinonime!

Înțeleg, atunci când e vorba de o femeie de vreo 60 de ani, fără un picior, cu 6 copii, însărcinată cu gemeni, într-adevăr nu cred că o să se descurce fără bărbat și e nevoită să rabde. Însă atunci când rabdă femei tinere, cu mari perspective… nu pot înțelege… pentru ce?

Ce bun îți poate aduce o relație cu un bărbat neiubitor? Marea bucurie a distrugerii stimei de sine? Lipsa de încredere în ziua de mâine? Posibilități pierdute și nervi călcați în picioare? Totul este atât de necesar, că eu greu să renunți. Ori merită să rabzi pentru a spune cu mândrie: „Eu am reușit să-mi salvez relația datorită înțelepciunii feminine!”

Mi se rupe sufletul când văd cum niște femei frumoase, gingașe și aparent deștepte încearcă să fie în acest mod înțelepte. Bărbații nu se îndrăgostesc pentru răbdare în femeile pe care deja le înșală. Și nici odată cu trecerea timpului bărbații nu se îndrăgostesc. Se pot obișnui, dar nu se pot îndrăgosti.

Iar fără dragostea bărbatului nu există relații fericite. Iată care este cea mai importantă înțelepciune într-o relație: să fii cu cel ce te iubește și te respectă!