Dereticarea nu va ajuta: Din cauza acestor 7 lucruri, în casa ta va fi întotdeauna murdar!

Dereticarea zilnică poate fi obositoare și nu întotdeauna reușești să găsești timp pentru ea. Și ce e de făcut, atunci când faci curățenie în mod regulat, iar casa oricum arată dezordonată?

Să vorbim despre lucrurile la care trebuie să fii atentă, pentru că sunt adevărații dușmani ai curățeniei și ordinii în casă!

1.Covoarele

Covoarele sunt o modalitate excelentă de a adăuga confort încăperii. Cu toate acestea, nu se merită să acoperi radical tot apartamentul cu ele. În primul rând, covorul este foarte greu de curățat. În al doilea rând, vei avea întotdeauna zone pe care le-ai ratat. În al treilea rând, o astfel de acoperire se pătează destul de repede, se șterge și își pierde aspectul, ceea ce este foarte vizibil, chiar dacă în toată casa e ordine.

2.Fațade de bucătărie cu decor

O soluție clasică, nu este întotdeauna o soluție practică. În aceste decupaje se adună nu doar praful, ci și uleiul de gătit. Dacă nu ești pregătită să cureți fațadele cu bețișoare din bumbac în fiecare săptămână, acest design nu este pentru tine.

3.Oglinzile și suprafețele din sticlă

Aceste detalii extind vizual spațiul și fac interiorul mai aerisit. Cu toate acestea, orice atingere sau strop accidental va strica întreaga imagine. „Accidentele” pot apărea de mai multe ori pe zi, așa că gândește-te bine.

4.Suprafețele lucioase 

Ca și în cazul oglinzilor, ar trebui să cântărești cu atenție toate avantajele și dezavantajele. Orice gospodină cu o bucătărie lucioasă va fi de acord că îngrijirea ei este o adevărată tortură. Chiar și după o curățare generală, există riscul de a lăsa câteva pete savuroase pe astfel de suprafețe.

5.Podele de culoare întunecată

Ciudat, dar podelele de culoare întunecată nu sunt cele mai practice. Pe ele se va observa ușor fiecare fir de praf și firimitură, chiar dacă tocmai ai măturat cu atenție.

6.Tapițerie de calitate proastă

Dacă ai animale de companie, copii sau pur și simplu petreci suficient timp acasă, nu alege tapițeria din piele naturală sau artificială. Se roade și se crapă rapid și orice zgârâietură mică va țipa despre dezordinea locuinței tale.

7.Decorul din gips-carton 

Acest lucru nu doar îți va face interiorul demodat, dar, de asemenea, va complica foarte mult curățarea. Pe astfel de tavane se acumulează întotdeauna praf. Frumusețea și comoditatea este în simplitate!