De fiecare dată când rostea un toast, Winston Churchill spunea aceste cuvinte!

„Prefer să nu doresc nimănui sănătate sau bogăție, le doresc oamenilor doar noroc! Căci cei mai mulți dintre cei care se aflau pe Titanic erau și sănătoși și bogați. Dar foarte puțini dintre ei s-au dovedit a fi norocoși.”

Poate ai auzit că șeful unei mari companii a supraviețuit atacului din 11 septembrie de la New York, pentru că și-a dus fiul la grădiniță pentru prima dată.

Un alt bărbat a supraviețuit, întrucât era rândul lui să meargă după gogoși.

O femeie a întârziat, deoarece alarma nu a sunat la timp.

Cineva a întârziat, fiind blocat în trafic pe autostrada New Jersey.

Unul dintre ei a întârziat la autobuz.

O femeie și-a vărsat cafeaua pe haine și a avut nevoie de puțin timp pentru a se schimba.

Cineva nu a reușit să pornească mașina, iar cineva s-a întors să răspundă la telefon.

La o mamă, copilul se mișca cam greu și nu era gata de plecare la timp.

Unul nu a reușit să prindă un taxi.

Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit a fost omul, care a încălțat în acea dimineață o pereche de pantofi noi și în drum spre serviciu aceștia l-au ros. S-a oprit la o farmacie pentru a cumpăra un plasture. Iată de ce el este acum în viață!

Acum, de fiecare dată când stau blocat în trafic, nu reușesc să iau ascensorul sau mă întorc pentru a răspunde la telefon… Când se întâmplă toate aceste lucruri mărunte care mă enervează, mă gândesc, că acesta este locul exact, în care Dumnezeu vrea să fiu în acest moment.

Data viitoare, când ți se pare că ai o dimineață proastă, copiii se îmbracă încet, nu poți găsi cheile de la mașină, te oprești la fiecare semafor, nu te supăra și nu îți pierde cumpătul.

Să aveți noroc!