De ce oamenii încrezuți în sine te irită? Scapă de invidie și vei deveni mândru de tine!

Ai observat vreodată, că atunci când urmărești o persoană încrezută în sine, începi să simți unele emoții negative?

Iată, ai cunoscut un om încrezut în sine și ai sentimentul, că te inundă iritarea și nemulțumirea. Îți este cunoscută această situație?

Nu consideri că este un lucru straniu?

Omul care este carismatic, are încredere sinceră în sine, din contra ar trebui să te atragă, să te încarce și să te contamineze cu pozitivismul și motivația sa. Iar tu ai doar emoții negative.

Desigur, ai putea presupune că este ceva în neregulă cu acest om, dacă îți creează astfel de sentimente. Dar nici asta nu se leagă, pentru că omul se simte minunat și încrezut așa de la sine. Iar asta înseamnă, că el face totul corect.

Atunci care este problema cu percepția acestui om?

După părerea mea, este foarte important să atragi atenția la momentele când apare iritarea și neplăcerea față de acest om. Poate sunt niște acțiuni concrete, care nu îți plac și îți creează disconfortul. Posibil aceste acțiuni nu îți plac, pentru că îți sunt străine și nu sunt caracteristice ție. De exemplu, majoritatea oamenilor se irită din cauza că cineva are opinia proprie. Este important ca opinia:

-Să fie diferită de cea a majorității, iar mai exact diferită de opinia impusă de societate;

-Să fie concretă, clară și sigură.

Adică, atunci când omul are opinia proprie, și încă mai are curajul să și-o expună public și încrezător, aceasta poate fi foarte iritant. Foarte.

De ce? Pentru că majoritatea nu poate așa. Este vorba de invidie, lipsă de respect față de sine și de faptul că mulți se lasă influențați de opinia celor din jur. Și alte motive triste de acest gen.

Aceasta este una din variante, când un om încrezut în sine te poate irita. Poate te irită cu totul altceva. Dacă vei descoperi ce anume, atunci vei reuși să înțelegi de ce ai aceste emoții neplăcute, pentru că este foarte posibil ca motivul să se ascundă în tine. Asta te va ajuta să lucrezi asupra ta și poate deveni punctul tău de autoperfecționare.

Îndată ce vei reuși să dezvolți la tine o calitate pozitivă, pe care o deține altcineva, sentimentul de iritare și invidie va trece. Iar tu vei fi mândru de tine.

sursa