De ce oamenii cu RH-ul negativ al sângelui se deosebesc de ceilalți. Vezi teoria halucinantă a cercetătorului american Brad Steiger

Bine cunoscutul cercetător american Brad Steiger, cel care studiază fenomenele paranormale, a făcut următoarea constatare: oamenii ce au RH negativ de sânge sunt oameni deosebiți.

Ipoteza lui s-a bazat pe ideea că această categorie de persoane ar putea avea gene specifice sau că ar fi urmașii extratereştrilor.

Potrivit legilor geneticii, noi putem moșteni doar acele caracteristici pe care le-au avut predecesorii noștri, în afara mutațiilor. Dacă mergem pe faptul că oamenii și maimuțele au gene comune, reiese că și sângele ar trebui să fie compatibil. Însă datele arată că absolut toate maimuțele au RH pozitiv.

De unde totuși unii oameni au căpătat RH negativ? Reiese că ei sunt urmașii altor ființe, cum ar fi extratereştrii? De menționat că cel mai mare procent de oameni cu RH negativ  (30%) se găsesc printre bascii spanioli (proveniența cărora nu este cunoscută nici astăzi), evreii din Israel, samariteni și evreii negri etiopieni.

Asta în timp ce în alte popoare acest procent nici nu ajunge la 1%.

Majoritatea prezicătorilor, mediilor și a altor persoane cu astfel de capacități neobișnuite au RH-ul negativ.

După cum se știe există 4 grupe de sânge. Toate acestea au componență diferită din punct de vedere al conținutului de proteine în sânge, ce luptă cu bacteriile. Majoritatea oamenilor au astfel de proteine și ei au RH pozitiv.

De ce unii oameni nu au aceste proteine? Oamenii de știință consideră că primii oameni cu RH negativ au apărut pe Terra cu 35 mii de ani în urmă. Dar cum anume, nu se știe. Însă cea mai răspândită teorie în acest sens se referă anume la invazia extratereștilor.

Iată câteva caracteristici comune ale oamenilor cu RH negativ:

  • Au un IQ mai ridicat, decât cei cu RH pozitiv;
  • De obicei, temperatura corpului lor este mai scăzută decât a celorlalți;
  • Din punct de vedere emoțional și psihologic sunt mult mai stabili;
  • Mulți dintre ei au păr roșcat;
  • Sunt foarte sensibili la căldură și nu iubesc frigul;
  • Cel mai frecvent au ochii albaștri, verzi sau căprui deschiși.

Încă o curiozitate legată de aceste persoane este graviditatea. S-a constat că oamenii cu RH negativ nu pot fi clonați. De asemenea, imunitatea unei femei însărcinate cu RH negativ tinde să „lupte” cu embrionul, calificându-l drept un corp străin. De aceea, aceste sarcini sunt supravegheate de către medici, iar viitoarelor mame li se oferă medicamente speciale care să suprime imunitatea.

Așa și nu este clar de ce corpul atacă propriul copil și îl percepe ca pe unul străin. Unica versiune rămâne a fi că acești oameni chiar au o proveniență extraterestră.

Sursa

error: Content is protected !!