De ce femeile puternice sunt atât de sensibile și vulnerabile în intimitatea lor

Ea este o femeie puternică care respiră prin pasiune. Nu se lasă ușor afectată și trece cu brio peste toate problemele. Nimic nu o distruge: relațiile toxice, erorile, dezamăgirile, eșecurile. Ea poate zâmbi, indiferent de ce se ascunde în sufletul ei.

Ea este femeia care te înveselește instantaneu cu zâmbetul ei frumos. Fata care îți luminează ziua și are o inimă atât de mare, încât încape acolo iubire pentru toată lumea. Ea creează impresia unei femei de succes, satisfăcută de viața ei.

Pe lângă această mască socială, ea tot femeie rămâne. Deci, nimeni nu știe ce simte în interiorul ei. Și nimeni nu cunoaște prețul acestei puteri extraordinare. Nimeni nu știe cum arată și se simte noaptea când, după o zi lungă de luptă pentru a ascunde adevăratele emoții, ea în sfârșit devine sinceră.

O femeie puternică va ascunde sufletul ei sensibil, rănit și vulnerabil. Alege să se scufunde în singurătate, nui place să fie compătimită. Ea preferă să sufere în tăcere. Pentru că nu poate să-și expună defectele tuturor.

Oamenii o descriu ca fiind cea mai puternică și mai veselă femeie. Este asociată cu o rază de soare. Are o un suflet nobil, vibrant, vindecător. Este mereu disponibilă să ofere înțelegere, răbdare, iubire și compasiune. Este altruistă și mereu se gândește la alții, de problemele ei uită definitiv. De aceea atrage ca un magnet oamenii suferinzi.

Motto-ul ei este: ”Nici una dintre problemele mele nu ar trebui să fie preocupările lor”. Din acest motiv toate necazurile, temerile și demonii interiori ajung să o tortureze. Singurătatea și melancolia pune stăpânire pe ea. Și noaptea vin toate gândurile asupra ei. Chiar dacă armura ei strălucitoare pare a fi indestructibilă, emoțiile ei dăunătoare o distrug.

Incertitudinile ei se amestecă cu încrederea ei, temerile ei omoară ultimele speranțe pentru găsirea fericirii, iar demonii ei o fac să se simtă fără valoare.

Dar ceea ce nu-și dă seama este că este într-adevăr puternică, foarte puternică și curajoasă. Da, se luptă, dar în fiecare zi hotărăște să meargă mai departe, nu cedează, nu devine victimă și nu se complace în neputința ei.
Ea găseste motivație în fiecare dimineață, găsește inspirație și continuă drumul singură! Nu uită să zâmbească și să dăruiască zilnic iubire. Ea este femeia puternică.