De ce bărbatul părăsește femeia? Cauza profundă este în toate cazurile aceeași și nu este cea la care te-ai gândit

Dacă vrei să faci așa încât bărbatul să nu poată fără tine, așteaptă. El neapărat va găsi o ieșire din această situație, așa încât să-și recapete integritatea și libertatea de a dispune asupra vieții sale.

Nu funcționează practic nicio manevră de reținere a unui bărbat: nici gelozia, nici banii, nici sarcina, nici amenințarea cu sinucidere. Nu are importanță nici silueta ta, nici kilogramele, nici înălțimea. El nu va ține cont nici de felul în care te îmbraci, nici cum te machiezi, nici cum îți aranjezi părul.

Dacă bărbatul a decis să plece – el va pleca, aceasta este psihologia masculină. În cel mai bun caz, tu îl vei mai ține lângă tine o perioadă de timp.

Și cât nu ți-ar fi de greu, avem o noutate bună pentru tine: anume tu nu ai nicio vină în acest caz. Bărbații părăsesc nu pentru că ai făcut ceva sau n-ai făcut ceva. Toate aceste gânduri sunt la nivel „de brâu”, iar adevărata cauză se află la nivel de spirit. Iar manevrele materiale și pământești nu au nicio influență asupra spiritului.

Relațiile intime – sunt sursa feminină divină, din care se hrănește bărbatul

Totuși reiese, că undeva a fost și scăparea ta. Dacă totul părea să fie bine, înseamnă că ceva nu a fost cum trebuie. Dar acest lucru a fost ignorat, până ce bărbatul nu a găsit pentru sine soluția.

Cauza profundă a plecării este practic întotdeauna legată de ceea ce bărbatul nu a primit de la tine, dar e foarte important pentru el. Dar acest lucru important, cel mai probabil, se află în afara posibilităților tale.

Fără doar și poate, femeia care oferă devine o femeie decentă, afectuoasă și atractivă

Vei întreba ce să faci? Ce, ce: să plângi, să suferi și să înțelegi că o cale întoarsă nu există. Începe să te gândești că lecția este învățată și că e timpul să treci clasa. Iar mai departe te așteaptă noi perspective, noi oportunități și o nouă viață.

Sursa