Data nașterii tale nu este o cifră întâmplătoare: Iată ce dar magic ai primit când ai venit pe lume!

În viață nimic nu e întâmplător. Totul în lumea noastră se întâmplă dintr-un motiv oarecare.

Din punctul de vedere al alchimiei, ocultismului și numerologiei, data nașterii tale nu este o cifră aleatorie. Aceasta reprezintă darul magic pe care l-ai primit când ai venit pe această lume.

Nu contează, dacă crezi în asta sau nu. Chiar dacă nu ai încercat niciodată să calculezi aceste date, darul tău magic este întotdeauna cu tine.

Așadar, pentru a-ți descoperi darul magic, trebuie să faci următoarele calcule:

Adună cifrele zilei tale de naștere, lunii și anului. Adună-le câte una, până câd vei obține o cifră. De exemplu, dacă te-ai născut pe 1 august 1978, calculele vor fi după cum urmează:

1+8+1+9+7+8=34=3+4 = 7

Cifra 1. Magie

Dacă ai obținut cifra 1, atunci să știi că acest număr semnifică Creație. Se consideră că în ziua cu data de 1 se nasc oamenii cu cele mai puternice abilități magice. Ei dețin cheia pentru tărâmul magiei. Astfel de oameni mai au o voință incredibilă. Însă, trebuie să mai știi ceva: ai grijă să nu manipulezi și să nu folosești darul tău pentru a controla oamenii, altfel ți se va lua.

Darul tău: Voință și Curaj

Cifra 2. Empatie

Ești foarte sensibil la energia care te înconjoară. Mai mult decât ceilalți oameni. De aceea, poți simți și înțelege alte persoane, încă din copilăria timpurie.

Darul tău magic este în inima ta, indiferent dacă vrei sau nu să îl vezi. Și de asemenea, în „al treilea ochi”. Poți folosi acest dar pentru a ușura durerea altora. De asemenea, pentru a-ți restabili rapid energia, atunci când stabilești contactul cu natura.

Darul tău: Visele și Intuiția

Cifra 3. Luna cu trei chipuri

Această cifră simbolizează cele trei faze ale lunii. Ești „instrumentul” zeiței Triune. Despre această zeiță este scris în tratatul scriitorului englez Robert Graves ”The Goddess White”. Potrivit lui Graves, Triune este venerată în formele de „fecioară”, „mamă” și „bătrână”, care corespund celor trei etape ale vieții feminine și celor trei faze ale lunii.

Prin urmare, puterea creației și puterea de distrugere sunt prezente simultan în tine. Oamenii spun: „Ai grijă la dorințele tale”. Iată să știi că asta este despre tine, căci gândurile și dorințele pot deveni realitate.

Darul tău: Creație și distrugere

Cifra 4. Elementalist

Numărul 4 simbolizează cele patru elemente ale Pământului: foc, apă, aer și pământ. Esența ta este în echilibrul perfect cu toate aceste 4 stihii, prin urmare ești foarte rațional și inteligent.

Din moment ce atragi permanent energia acestor elemente, este foarte dificil ca cineva să-ți facă vreun rău. Focul, apa, pământul și aerul creează un fel de câmp magic în jurul tău, care respinge orice este negativ.

Darul tău: Magia elementică

Cifra 5. Spiritul

Cifra 5 simbolizează cel de-al cincilea element – Spiritul (Eter – așa cum a fost numit în magia antică greacă). Cei născuți sub acest număr sunt în contact permanent cu domeniul spiritual. Ei pot chema cu ușurință forțele din cealaltă lume și pot comunica cu ele. Astfel de oameni pot fi spiritiști excelenți. Căci, ei sunt controlați de „al cincilea element” – Spiritul!

Darul tău – Contactul cu spiritele și Magia ancestrală 

Cifra 6. Ucenicul Soarelui

Numărul 6 simbolizează Soarele și tot ceea ce este legat de el. Prin urmare, ai cel mai puternic flux de energie. Magicul tău provine de la Soare, deci ești aproape atotputernic.

Ești un vindecător și lider. Dar nu uita că această putere enormă este, de asemenea, și o mare responsabilitate. Încearcă să nu exagerezi cu darul tău și să nu-l folosești pentru a dăuna altora.

Darul tău: Vindecare

Cifra 7. Ucenicul Lunii

Numărul 7 simbolizează luna și toată magia ei. Darul tău este magia pură și neînfrânată a Lunii.

Nu trebuie să citești sau să înveți despre magie, pentru că știi despre asta de la naștere, știi ce și cum să faci. Și totul merge ușor și maiestuos. Acest dar de improvizație este asociat cu intuiția, pe care o ai foarte dezvoltată.

Un alt dar este că visele tale, de regulă, sunt profetice. De îndată ce începi să visezi despre ceva, acest lucru se întâmplă imediat. Dacă folosești darul tău cu înțelepciune, poți face minuni!

Darul tău: Viziuni și vise profetice

Cifra 8. Vrăjitoaria tradițională

Numărul 8 este considerat a fi unul dintre cele mai magice. Dacă te-ai născut în ziua cu data de 8, atunci ai o putere magică extraordinară.

Ai un fel de busolă în interiorul tău și știi exact ce este bine și ce este rău.

Darul tău: Energie și alchimie

Cifra 9. Șaman

Această cifră simbolizează combinația tuturor celor enumerate mai sus. Este poarta unde totul se termină și începe din nou. De aceea, tu vezi lucrurile mai bine ca oricine.

Ești o fire artistică și creativă, astfel încât poți să vezi lumea și oamenii din locuri și perspective diferite. Deci, poți vindeca.

Datorită faptului că cifra 9 simbolizează trecerea în neființă și renașterea, te simți ca fantoma unui spirit. Poți trece dincolo de granițele lumii și a capacităților umane, așa cum o fac doar șamanii.

Darul tău: Proiecție astrală și Spiritul păzitor al magiei