Cunoaște-i pe cei mai frumoși 8 actori din serialele turcești. N-au cum să nu te cucerească

Serialele turcești au devenit tot mai cunoscute în țara noastră, iar actorii de sex masculin cuceresc tot mai multe inimi din întreaga lume. Dacă faci parte și tu din categoria femeilor îndrăgostite de cinematografia turcă, suntem siguri că acest articol este pentru tine.

Așadar, iată care sunt cei mai frumoși actori turci pe care, cu siguranță, îi cunoști.

8. Halit Ergenc

Este născut în anul 1970, în Istanbul. În 1989 a absolvit Facultatea de Marină, iar în același an s-a înscris la Universitatea Mimar Sinan din Istanbul la secția de Operă și teatru muzical. A jucat în numeroase piese de teatru, operă și balet, dar și în diverse seriale. Este cunoscut pentru rolul său din serialul „Suleyman Magnificul”.

7. Burak Hakki

Burak Hakki este unul dintre cei mai indragiti actori turci din generatia sa. S-a nascut in Istanbul pe 23 mai 1972, are 1.90 m si 80 de kg. Hakki este iubitor al activitatiilor in aer liber cum ar fi volei, ciclism, tenis, fotbal, surf si are o mare pasiune pentru scufundari si morociclete.

6. Mehmed Akif Alakurt

Mehmet Akif Alakurt s-a nascut pe 23 iulie 1979 in Istanbul, Turcia. A intrat in lumea modei in anul 1998, in 2001 castigand titlul de cel mai bun actor din Turcia. In anul 2002 a primit primul sau rol intr-un serial turcesc.

5. Murat Yildirim

Murat Yildirim face parte din generația tânără de actori ai Turciei, nedevenind celebru decât din 2006, când a jucat în serialul Furtuna. Murat declară că actoria a fost dintotdeauna o pasiune și un vis pe care a reușit, din fericire, să-l realizeze.

4. Tolgahan Sayisman

Tolgahan Sayisman s-a născut într-o familie musulmană din Istanbul. Este cunoscut în Turcia ca model, actor, dar și prosper om de afaceri. Și-a început cariera de model la o vârstă fragedă și a câștigat Mahunt International în anul 2005, dar a renunțat la modeling în favoarea actoriei.
Ca actor a avut roluri în seriale turcești precum Esir kalpler (2006), Maçolar (2006) și Dicle (2007).

3. Burak Ozcivit

Simpaticul actor s-a născut la 24 decembrie 1984 în Istanbul. Fiind pregătit de mama sa, Burak reușește să intre la facultate la Universitatea Marmara, unde învață și arta fotografiei. În timp ce activa ca model în 2006 a primit oferta de a juca în serialul Eksi 18. Acesta a fost primul lui rol după care au urmat și altele.

2. Engin Akyurek

Engin Akyurek s-a născut pe 12 octombrie 1981 în Ankara, Turcia. Tatăl lui este un oficial al guvernului, iar mama sa este casnică. El are un frate mai mic. Akyurek a absolvit Universitatea din Ankara în 2002, unde s-a specializat în limbi străine și istorie.

1. Baris Arduc

Baris a intrat in lumea serialelor in anul 2011 in serialul Küçük Hanımefendi, interpretand rolul Cenk si in acelasi an a aparut si in serialul Dinle Sevgili – rolul Hakan. Apoi in 2012 a aparut in serialul Benim İçin Üzülme – rolul Ahmet Avcıoğlu. A urmat in anul 2013-2014 serialul Bugünün Saraylisi – rolul Selim Bayraktar.

Informații și foto cinemagia.ro

error: Content is protected !!