A cumpărat un ou de prepeliță de la magazin și l-a pus în colivia papagalului său! Află rezultatul experimentului!

În ultima vreme, pe net apar tot mai multe povești uimitoare despre modul în care din ouăle cumpărate de la magazin eclozează pui adevărați. Nu îți vine să crezi? Nici celebra bloggeriță japoneză, pe nume Luna Angel, nu credea în asta. Dar rezultatul experimentului pe care l-a realizat a depășit toate așteptările fetei.

Luna a cumpărat o cutie de ouă de la un magazin alimentar obișnuit. Fata a decis să-i dea papagalului său să se joace cu un ou de prepeliță. Dar pasărea cu numele de Pi-chan și-a asumat rolul de mamă surogat, punându-l în cuib și clocindu-l. Acest proces părea foarte haios la început și nimeni nu s-a așteptat ca eforturile lui Pi-Chan să aducă vreun rezultat.

Luna recunoaște că papagalul a abordat acest proces cu toată responsabilitatea, creând cele mai confortabile condiții pentru „urmașul” său.

De obicei, ouăle din comerț nu sunt fertilizate, iar dacă acestea sunt clocite, nu există șanse că va ieși vreun pui din ele. Dar în acest caz, oul clocit de papagal a scos un pui de prepeliță!

Acest eveniment a șocat-o pe Luna, pentru că ea nu știa cum să-l trateze pe micuțul pui. Bloggerița și-a împărtășit bucuria pe rețelele sociale și și-a exprimat îngrijorarea cu privire la noul membru din casa ei.

Fata a fost nevoită să devină un înger pentru noul-născut: după ce a studiat câte ceva despre prepelițe, Luna a început să-l hrănească și să-l îngrijească. Prepelița-miracol chiar a primit și un nume – Yuzu.

Luna a înregistrat întregul proces miraculos și l-a postat pe Internet. În acest video se vede cum puiul de prepeliță împreună cu mama papagal începe să se plimbe, să clipească și să caște.