CUM te programezi pentru a atrage NOROCUL…

Creierul nostru e cel mai avansat computer din lume. Dacă „instalăm” programul potrivit, ne putem schimba imediat viața în bine. Pentru asta nu avem nevoie nici de ghicitori, şi nici de psihoterapeuți.Pentru a avea parte de noroc, întâi de toate trebuie să-ţi ordonezi gândurile. Psihologii recomandă să găsim în orice situaţie părţile ei pozitive. Asta înseamnă să poţi să te bucuri când întâmpini necazuri.

Aruncă o privire în jur. Priveşte de exemplu, masa la care mănânci. E ideea înfăptuită a unui designer. Priveşte un televizor sau o telecomandă – până nu demult acestea nu existau. Deci, nu existau nici în imaginaţia noastră. Cineva a produs un film interesant, etc…  Tot ce ne înconjoară astăzi, reprezintă întruchiparea unor gânduri. Cuvintele și gândurile sunt materiale, dar de cele mai multe ori nici nu acordăm atenţie acestor realităţi.

dir1

De felul lui, omul e o fiinţă care se gândește mai mult la rău, decât la bine. În consecinţă, viața lui devine plină de stres, certuri, necazuri. Dar, regula „cum gândeşti, aşa ţi se întâmplă”, lucrează şi în direcție inversă.

Pentru a avea parte de noroc, întâi de toate trebuie să-ţi ordonezi gândurile. Psihologii recomandă să găsim în orice situaţie părţile ei pozitive. Asta înseamnă că trebuie să te bucuri când întâmpini necazuri.  Dacă de exemplu, au crescut prețurile, ar fi un paradox să spui că nu ești supărat. Cu toate acestea, hieroglifa chinezească „criză” are un sens dublu: „pericol” şi „oportunitate „. Dacă au crescut preţurile la carburanţi, înseamnă că vei merge mai mult pe jos şi respectiv, vei fi mai sănătos.

Afirmaţii care ne aduc noroc

Subconștientul nostru este constituit astfel, încât acceptă numai sensul direct şi afirmativ, fără nici un fel de negaţii. Adică, dacă îţi insufli: „Nu vreau să mă îmbolnăvesc”, – creierul interpretează invers, ca pe: „Vreau să mă îmbolnăvesc” – consecințele sunt evidente.

Formularea gândului trebuie să fie afirmativă (pozitivă): „Vreau să fiu sănătos, puternic și bogat”. Pentru a atrage norocul, foloseşte afirmații scurte, care „produc” gânduri pozitive. Repetă aceste „exerciţii” în fiecare dimineață.

Poți folosi propriile afiramţii. De exemplu: „Am noroc. Norocul mă însoţeşte în viaţă. Sunt un om fericit și norocos. Tot ce fac îmi aduce succes.” Nu folosi prea multe afirmaţii. Sunt suficiente câteva, dar repetate în fiecare zi, timp de o lună. Vei vedea cum ţi se va schimba viața în bine.

Încă un detaliu –  evită să te gândeşti la viitor. Trebuie să gândești și să vorbeşti ca și cum succesul și norocul au dat deja peste tine şi că asta e o realitate. Crede în ceea ce spui!