Cum să transformi un autobuz vechi într-o casă mobila la un preț aproape simbolic? Afla ce au reușit să facă Tom și Kylie din Anglia!

Când o familie engleză a cumpărat un autobuz simplu de rută cu 2 mii de dolari, nimeni nu credea că autovehicolul le va servi la ceva util. Însă au trecut șase ani, iar autobuzul a fost transformat într-o adevărată casă mobilă!

Așa a fost cândva autobuzul (sus); așa a arată acum (jos)

Tom Grantham și Kylie Barns au pus tot sufletul în lucrul făcut, iar acuma dispun de o casă, care le poate permite să călătorească, rămânând, în același timp, în condiții domestice. Pe timpurile, când autobuzul încă activa pe ruta sa, Tom și Kylie îl utilizau foarte des pentru a ajunge la locul de muncă din Looth.

Totul a început în anul 2011, iar actualmente, din salonul vechi al autobuzului, a rămas intact doar locul șoferului, deși au fost făcute schimbări și acolo.

Locurile pentru pasageri au fost înlocuite de două canapele, care se desfac și se transformă în paturi.

Tom a făcut o mobilă specială pentru salonul autobuzului, iar soția l-a ajutat cu aspectul exterior, alegând cea mai potrivită combinație de culori și materiale.

Plită, cuptor cu microunde, veceu, duș – autobuzul dispune de toate comoditățile!

Prețul reparației capitale a autobuzului nu este mare – 15 mii de dolari. Ei deja au fost prin toate colțurile Angliei cu noua lor casă, iar acuma planifică o călătorie în Franța și Belgia.

Însă a fost și o încercare eșuată de-a pleca în Italia – motorul autobuzului s-a stricat pe drum, polițiștii au sustras pașapoartele englezilor, iar ei nici nu puteau ieși din autobuz. Din fericire, în ajutor a venit un prieten al familiei.

Tom și Kylie încercase chiar să vândă autobuzul, au cerut 12 mii de dolari pe el, dar cei trei copii ai lor s-au împotrivit acestei idei.

Sursa

error: Content is protected !!