Cum să-ți iubești viața mai mult. Un articol ce trebuie recitit o dată pe an

Un articol despre cum să-ți apreciezi viața mai mult. Este recomandat să fie recitit o dată pe an.

Pleacă la timp. De la depresie și gânduri sumbre, de la amintiri dureroase trăite într-o relație, de la persoane ce te distrug, sau de la persoanele de lângă tine.

Oferă-i lui și ție o șansă să găsiți acea persoană cu care să vă simțiți mai bine, mai confortabil, mai liniștiți, mai fericiți.

Și dacă ai intrat în rezonanță cu cineva, atunci v-ați găsit unul pe altul și dansați un dans împreună. Dar dacă disonanța se prelungește – vei obține o nouă experiență, semnează-te, mulțumește și pleacă la timp.

Pleacă la timp și nu lăsa pe corpul tău răni adânci, nu-ți infecta sufletul cu sentimentul de vină, sentimentul care cu o rezistență incredibilă te va rupe de la viață și de la tine însuți. Pleacă la timp și nu arde desenele de pe țesătura fragilă a destinului. Și nici nu lăsa pe pielea altora.

Prețuiește-ți viața, mai mult decât o fac alții. Pleacă la timp dacă cineva pune mai presus viața lui decât pe a ta, sau dacă tu îți pui viața altora mai presus ca a ta. Nimeni nu s-a născut ca să se sacrifice. Viața e dată omului ca să trăiască și să iubească.

Orice relație este fructuoasă dacă este dedicare, schimb și ajutor reciproc.

Pleacă de la oamenii care te critică.

Uite, poate e timpul să pleci. Este foarte greu să lași totul și să pleci, dar e foarte important să faci acest lucru în momentul potrivit.

Pleacă la timp de la iluzii și frici impuse, dar continuă să mergi înainte, să vizezi, să încerci. Nu-ți fie frică să greșești, dacă ai greșit înseamnă că ai încercat. Nu îți fie frică de reacția altor oameni, oricum nu îi poți împăca pe toți.

Adevărul este simplu: totul se întâmplă la momentul potrivit, chiar și miracolele. De aceea, pleacă la timp și nu reține pe alții. Deoarece, dacă te vei reține, se va rescrie și scenariul vieții altor persoane.

Sursa: creu.ru

error: Content is protected !!