Cum să te simți specială în sezonul rece: 7 tipuri de pălării pentru femeile de peste 50 de ani!

O pălărie corect aleasă va face o femeie de vârstă înaintată mai interesantă pentru cei din jur și, desigur, îi va oferi încrederea în propria irezistibilitate. Iată cele mai reușite modele, la care ar trebui să atragă atenția doamnelor de peste 50 de ani!

1.Turbanul

Cu un turban, poți crea imagini interesante în fiecare zi. Modelele tricotate sunt potrivite pentru toamna târzie și iarnă, iar cele din bumbac și mătase sunt ideale pentru extrasezon.

2.Pălăria-slouch

Acest tip de pălărie conferă imaginii o eleganță aparte. Pentru femeile de vârstă înaintată, designerii propun nu doar modele monotone clasice, dar și exemplare cu ornamente decorative.

3.Bereta

Având o beretă în garderobă, poți crea ținute spectaculoase pentru diferite ocazii. Aceasta poate fi purtată aproape în orice combinație și se asortează perfect cu paltoane, jachete, trenciuri și blănuri.

4.Pălăria Cloche

O pălărie Cloche te va transforma cu ușurință într-o doamnă sofisticată, trebuie doar să alegi hainele și accesoriile potrivite pentru ea. Acum sunt la modă atât modelele minimaliste, cât și cele decorate cu strasuri, plasă sau broderie.

5.Șapca Kepi 

Acest accesoriu se combină cu hainele clasice și cele sportive și este potrivit pentru crearea unui outfit casual și relaxat. Vei putea aprecia această șapcă dacă îți plac plimbările lungi prin oraș și cumpărăturile.

6.Căciula tricotată

Căciula este un accesoriu chic care nu doar că ne protejează de frig, de ploaie și ninsoare, dar și transformă orice ținută. Este accesoriul care alungă monotonia dintr-un outfit negru sau gri, culori pe care obișnuim să le purtăm în sezonul rece.

Doamnele trecute de cincizeci de ani pot asorta căciula tricotată cu orice tip de haine călduroasă posibilă. Dacă nu te temi de combinațiile îndrăznețe, acordă atenție ținutelor pline de culoare.

7.Basmaua

Basmaua clasică pătrată poate fi integrată în aproape orice imagine. Probabil, acesta este motivul pentru care regina Elisabeta a II-a îl folosește atât de des în ținutele ei. Fie că optezi pentru o basma cu motive florale, multicoloră sau de o singură nuanță, regula de bază este să alegi ceea ce ți se potrivește ție și să nu faci abuz de accesorii.