Cum să îți corectezi vizual silueta: Sfaturi utile de la un stilist cu experiență!

Probabil, fiecare femeie încearcă să pară mai subțire și în formă decât este cu adevărat. Kilogramele în plus sunt problema eternă a tuturor fetelor. Iată câteva trucuri care îți fac corpul vizual mai subțire!

Fusta

Fusta ar trebui să fie până la mijlocul gambei, atunci aceasta va contribui la prelungirea vizuală a figurii. Dacă nu ai un astfel de model, atunci poți îmbrăca o fustă lungă cu valuri mărunte.

Pantofii

Cel mai bine este să porți pantofi cu tocuri înalte sau cel puțin cu toc mediu. Pantofii pe talpă au un efect opus. Iar dacă poți să alegi pantofi în aceeași culoare cu pantalonii, atunci acest lucru va crea efectul picioarelor lungi.

 Pantalonii

Cel mai reușit model pentru silueta plinuță este cel cu talia înaltă. Avantajul acestor pantaloni este că ascund abdomenul și părțile laterale. Cu acest model, poți purta chiar și o bluză mulată.

Culoarea hainelor

Este bine cunoscut faptul că albul le face să arate mai plinuțe chiar și pe femeile cu o siluetă bine lucrată. O alternativă pentru alb este culoarea bej și cea a fildeșului. Și, bineînțeles, perfect este negrul clasic.

Decolteul adânc 

Decolteul adânc lungește vizual zona gâtului. Iar dacă dispui și de niște forme frumoase, atunci cu un astfel de decolteu nu faci decât să le accentuezi.

Evită mânecile 3/4, acestea fac brațele să arate mai groase și mai scurte. Este bine să folosești fie mâneci lungi, fie scurte.

Poartă haine pe mărime

Este obișnuit să credem că dacă o femeie este puțin supraponderală, atunci trebuie să poarte haine mai largi, care arată ca un sac. Este greșit pentru că în acest fel vei arăta și mai mare decât ești de fapt.

Coafură și machiaj

De asemenea, merită să profiți de efectul coafurii și machiajului. Nu opta pentru culori aprinse, pentru a nu încărca vizual fața. Părul trebuie să aibă puțin volum, însă evită coafurile elegante, mai ales dacă nu ai vreo ocazie specială.