Cum pisica îți arată prezența energiei negative în casă

Pisica este una dintre cele mai misterioase ființe de pe globul pământesc. Strămoșii noștri le onorau, cei din evul mediu se temeau de ele, iar în zilele noastre sunt niște animale de companie adorate.

Este cunoscut faptul că psicile din Egipt și Tailanda păzeau templele de jafuri, mai ceva ca niște câini. Mai mult ca atât, dacă în lăcașul sfânt intra un om cu gânduri necurate, acestea îl atacau, alungându-l astfel din încăpere.

Despre pisici se mai spune că ele apără oamenii de spiritele rele și de corpurile cerești, în schimbul hranei și al adăpostului. De fapt, pisicile nu fac nimic, fără a avea un scop sau fără a aștepta ceva în schimb.

Așadar, care ar fi semnele care arată că pisica a sesizat prezența unei energii negative sau a unui spirit necurat în locuință?

Observând ceva, pisica examinează și analizează mult, apreciază natura și pericolul acestei energii. Ea poate să meargă de jur împrejurul unui lucru și să-l privească cu mare atenție.

De asemenea, ea își poate arcui spinarea, zbârli părul și scoate acel sunet amenințător chiar în fața stăpânului, dacă acesta a adus cu sine o energie negativă. În asemenea cazuri, trebuie să faci un duș, să-ți schimbi hainele și să verfici dacă nu ai adus cu tine un lucru străin sau un cadou de la cineva care îți dorește răul.

Dacă pisica nu se mai joacă și nu mai mănâncă, la fel ca de obicei, ar trebui să te pui pe gânduri, dacă nu cumva ai în casă vreun oaspete nedorit sau niște obiecte noi, care au fost aduse de răufăcători.

Se mai întămplă ca pisica să plece subit de acasă. În unele cazuri, ea pur și simplu scoate cu ea energia negativă din casă, iar în altele, ea nu se poate resemna cu acest spirit negativ și părăsește locul. Dacă ai pățit așa ceva, trebuie să faci o curățenie energetică a întregii locuințe.

După același principiu, pisica își alege și o nouă casă. Ar trebui să acorzi atenție faptului, cum și în ce perioadă pisica a devenit membru al familiei. Posibil, că cineva dintre cei ai casei era în pericol sau casa avea nevoie de schimbări. Foarte des se întâmplă, ca anume femeile ce au trecut printr-o despărțire dureroasă să adopte o pisică. Aceste feline simt foarte profund energia feminină și le oferă acestora foarte multă tandrețe, dar pot și să muște, dacă stăpâna începe să retrăiască momentele dureroase.

Așadar, comportamentul pisicii tale poate spune multe și te poate apăra chiar de pericole. Nu în zadar, strămoșii noștri antici puneau preț pe aceste creaturi misterioase.

Sursa