Cum karma ne poate influența relațiile cu cei care ne înconjoară

Probabil, nu o singură dată ai simțit cum o persoană, pe care poate o vezi pentru prima dată, îți provoacă din start anumite sentimente (fără a ne referi aici la dragostea la prima vedere). Niște sentimente care se activează de nicăieri și îți dau acea senzație de familiaritate (nu neapărat pozitivă) în raport cu persoana respectivă.

Să știi că poate fi vorba de karma relațiilor, acea forță care echilibrează totul în univers și care cel mai probabil ți-a readus sentimentele dintr-o altă viață, trăită de tine.

Astfel între voi apare acea legătură karmică, inexplicabilă pentru tine, dar clară pentru univers. Este posibil ca acestă persoană să fi fost cineva drag din viața precedentă a ta (iubita/ul, tatăl, copilul ș.a.) sau din contra vreun dușman de-al tău.

Dacă relația ta cu aceste persoane a fost frumoasă, plină de înțelegere și dragoste reciprocă, atunci poți fi liniștit că astfel va reveni la tine și în alte vieți, iar dacă nu, atunci misiunea ta de acum va fi să nu lași karma să revină sub aceeași formă și în următoarele tale vieți, când e vorba de sentimente neîmpărtășite, ură sau dispreț. Trebuie să-ți înveți lecția pentru a nu transmite totul mai departe.

Dar cum totuși să-ți dai seama că în viața ta a apărut persoana pe care ți-a adus-o karma? Specialiștii spun că există două elemente ce ne ajută să o determinăm: privirea și sentimentul de familiaritate.

Dacă în primul caz ochii vor arăta că se pierd în profunzimi, că trăiesc ceva intens, atunci în al doilea caz familiaritatea va apărea ca o senzație de găsire a unui tezaur sau, din contra, ca retrăirea unor momente neplăcute și cutremurătoare din viața trecută.

Deși, aparent pare dificil, persoanele legate de karma relațiilor au aceste semne concomitent și conexiunea dintre ei este încărcată de un set de emoții puternice retrăite.

În acest caz, trebuie să fim foarte atenți cu influența relației karmice, întrucât este și ea o monedă cu 2 laturi, dacă una te poate doar scutura și te face mai puternic, altă latură îți poate afecta negativ viața. Asta deoarece, spre deosebire de noi, karma nu uită.

Iată de ce trebuie să dăruim iubire și bunătate oamenilor, pentru ca în aceeași formă ea să revină cândva la noi.

Foto: pexels.com

error: Content is protected !!