Cum câştigă bloggerii 12000 $ pentru o poză

Renumiţii bloggeri pasionaţi de turism – Jack Moris , în vârstă de 26 de ani, din Marea Britanie şi prietena lui Lauren Bullen, de 24 de ani, din Australia au povestit despre munca lor. 

Perechea s-a cunoscut în anul 2016, în timpul unei călătorii pe insulele Fiji. Şi de atunci nu s-au mai despărţit. În acest timp perechea a călătorit în 45 de ţări şi a adunat 3 milioane de abonaţi la Instagram. Doar după 9 luni de la  prima lor  întâlnire , numărul abonaţilor  Instagram la Loren a crescut până la 700 000, iar la Jack – până la 500 000.

Pozele lor atât de mult au impresionat utilizatorii de internet, încât au comenzi din întreaga lume, inclusiv de la branduri faimoase, precum Disney şi AirBnB.

Doar după 9 luni de la  prima lor  întâlnire , numărul abonaţilor  Instagram la Loren a crescut până la 700 000, iar la Jack – până la 500 000.

Jack spune că nu foloseşte filtre în Istagram, ci lucrează în Lightroom. Se străduie singur să facă poze asemănătoare ca stil.

„Eu mă uit la poze şi determin singur ce poză ar trebui să fie următoarea ca să fie în concordanţă cu precedenta” – spune Jack Moris.

Conform spuselor perechii, ei se străduiesc să balanseze viaţa lor acasă, în Bali,  deplasările de serviciu şi cu călătoriile personale.

„Noi în fiecare lună alegem o nouă ţară în care să mergem ca să ne odihnim, fără a avea legătură cu serviciul.”

Înainte să câştige bani prin blogul turistic, Jack lucra la o spălătorie de covoare. Într-o bună zi el a hotărât să îşi schimbe definitiv viaţa. Şi-a luat bilet până la Bangok şi nu s-a uitat în urmă. Doi ani de zile i-a mers foarte greu. Dar, apoi, a luat fotoaparatul în mână şi a creat blogul DoYouTravel.

 

Acum el lucrează cu o companie pentru care face aceste poze şi care îi achită deplasările.

 

Jack povesteşte că ei câştigă şi din postarea mesajelor publicitare. Cel mai mult au câştigat 9000 de dolari pentru o postare publicitară.

” Eu am executat un proiect pentru o companie. Pentru aceasta am fost în deplasare 3 zile, dintre care 2 zile am fotografiat. În rezultat, eu am publicat pe Instagram 5 poze, ceea ce l-a costat pe furnizor 35 000 $. „- scrie Jack in jurnalul său.

Perechea este stăpână pe arta fotografiei postate pe bloguri, a câştigat milioane de abonaţi pe Instagram şi câştigă mii de dolari pentru postarea mesajelor publicitare de la sponsori.

Jack spune că ei fac publicitate doar acelor branduri ale căror produse le plac cu adevărat.

„Am avut multe propuneri, încă înainte să ne ocupăm cu postări pentru sponsori. Dar chestia nu era în bani, era necesar să fac fotografii şi să postez pe Instagram pentru brandurile care meritau şi în ale căror produse aveam încredere.”

Ei postează doar poze reuşite.

Delectaţi-vă!

Dacă ţi-a plăcut, împarte prietenilor!

Sursa