Cum arată casa miliardarului Mark Zuckerberg. Vezi prin ce impresionează!

PALO ALTO, CA - AUGUST 18: Facebook founder and CEO Mark Zuckerberg smiles before speaking at a news conference at Facebook headquarters August 18, 2010 in Palo Alto, California. Zuckerberg announced the launch of Facebook Places, a new application that allows Facebook users to document places they have visited. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images) *** Local Caption *** Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg este fondatorul Facebook-ului, programator de profesie și, totodată, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Reieșind din toate acestea, s-ar părea că locuința sa ar trebui să abunde în lux și exclusivitate. Dar se pare că nu este chiar așa…

Ce este cu adevărat impresionant în cazul său e că locuința sa are un nume -„Jarvis” și că acesta se datorează „intelectului artificial” pe care îl are casa. Deci cum și era de presupus, casa lui Mark Zuckerberg este impregnată cu noi tehnologii.

El a postat un video în care face o excursie virtuală internauților în casa sa „deșteaptă”.

Minimalismul, practicitatea și modestia sunt caracteristicile principale ale încăperii Zuckerberg.

Casa miliardarului se află în Palo Alto, California și a fost cumpărată cu câțiva ani în urma cu 7 mln de dolari.

Se pare că să trăiască modest este un stil de viață pe care și l-a ales familia sa. Ei optează pentru filantropie și nu pentru wc-uri de aur.

În anul 2010, Mark chiar s-a alăturat campaniei de binefacere a miliardarilor Warren Buffett și Bill Gates.

Împreună cu soția, Mark a decis să ofere 99% din acțiunile Facebook în valoare de 45 de mlrd de dolari în scop de binefacere.

Sursa