A cucerit toți internauții! Descoperă în 7 fotografii cel mai mic cățel din lume

În timp ce câinii adulți nu sunt iubiți de toată lumea, cățeii mici, indiferent de rasa lor, sunt extrem de drăguți. Ulterior ei cresc mari, puternici și curajoși, păzindu-și cu devotament stăpânii. Există însă și situații unice, în care cățeii își păstrează dimensiunile pe tot parcursul vieții și rămân la fel de adorabili ca niște pui până devin bătrâni.

Un astfel de exemplu este Tudi, un chihuahua din Polonia. La ale sale 10 săptămâni acesta are o lungime de 6 cm și o greutate de 300 g.

Deși dimensiunile sale nu depășesc cele ale unui măr obișnuit, creșterea și dezvoltarea cățelului au loc în limitele normelor.

Tudi are mari șanse să ajungă în renumita Carte a Recordurilor Guinness ca cel mai mic câine din lume, asta în cazul în care el nu va mai crește mult în dimensiuni. Asta se va afla abia după două luni.

În mod obișnuit, câinii de rasă chihuahua cântăresc în medie 2-3 kg. De aceea, căței la fel ca Tudi se întâlnesc extrem de rar.

Pentru ca Tudi să se sature, sunt suficiente doar 2-3 bucățele de hrană. Stăpânii lui merg prin casă cu mare precauție, ca nu cumva acesta să nimerească pe sub picioare.

În prezent, cel mai mic câine din lume, înregistrat în Cartea Recordurilor este Bu-Bu, un chihuahua care cântărește 700 g și o lungime de 10 cm.  Astfel, Tudi are șanse reale ca să-i ia locul. Pentru asta el nu trebuie să crească cu mai mult de 3,9 cm și să nu adauge în kilograme mai mult de 399 de g.