Cu ce să-ți desenezi sprâncenele? Ghidul sprâncenelor perfecte.

Se crează senzația că în lumea modei, în ultimii ani doar lenoșii nu au menționat importanța sprâncenelor. Fiecare make-up artist, beauty-blogger, consultant la magazinele de cosmetice, ne povestesc despre faptul că anume sprâncenele sunt cele care ne fac fața. Dar cu ce e cel mai bine să le vopsești, ce produse se potrivesc în condiții de casă? Citește mai jos o selecție din cele mai bune instrumente care te vor ajuta în drumul tău spre sprâncenele perfecte.

Sprâncenele pot fi diferite: subțire, groase, dese, ascultătoare, neascultătoare etc. Și metode de a le desena pe piața cosmetică de asemenea sunt o mulțime. Cum să alegi metoda potrivită pentru sprâncenele tale? Pentru a ne lămuri, am ales toate formatele posibile de produse: creioane și farduri pentru sprâncene, de asemenea geluri și markere.

66868_0[1]

Creionul pentru sprâncene există de foarte mult timp pe piața cosmetică. Ele erau unicul mod accesibil, cu ajutorul căruia bunicile noastre își desenau acea linie subțire, ridicată cu uimire, care se numea sprânceană. Acum, având în vedere multitudinea de produse destinate sprâncenelor, creioanele rămân totuși foarte populare. Ele au o mulțime de plusuri: sunt simple în utilizare, sunt compacte și au ai de unde alege. Creioanele pot avea texturi diferite: moi și tari. Îți sugerăm să le încerci pe toate pentru a-ți da seama care ți se potrivește.

Creionul este ideal pentru : desenarea unei forme fixe a sprâncenelor
Sfat: alege un creion cu o perie tare la capăt, ea te va ajuta să retușezi colțurile, și nu este nevoie să cumperi încă un instrument pentru sprâncene.

1(530)[1]

Marchere pentru desenarea sprâncenelor în condiții casnice

Marcherul pentru sprâncene este un creion pentru curajoși. Arată cu un marker obișnuit. Nu este un instrument pentru un novice, așa cum orice mișcare greșită îți va strica machiajul și va fi destul greu să-i ștergi urmele. În schimb el va desena bine liniile exacte și va imita minunat firele de păr. Totuși, aceste ustensile au un minus mare: lipsa diversității de culori.  De aceea recomandăm ca înainte de a-l cumpăra să-l testezi.

Marcherul este ideal pentru : desenarea firelor de păr
Sfat: din contul rezistenței markerului, poți desena sprâncenele odată la 2-3 zile

21(26)[1]

Fard pentru sprâncene

Este simplu în utilizare, și poate fi folosit și de începători. Cu fardul poți desena ușor conturul, să umpli spațiile libere, și să oferi sprâncenelor o formă fixă. Un mare plus în alegerea fardului este numărul mare de nuanțe și tonuri. Pentru a desena sprâncenele vei avea nevoie de o perie triunghi și de o perie pentru a corecta.

Fardul este ideal pentru: oferirea culorii și formei perfecte a sprâncenelor
Sfat:dacă ai doar 5 minute pentru machiaj, și nu ai timp să desenezi sprâncene perfecte, iar mai mult fard și pe o perie ovală și plimb-o peste sprâncene.

31(10)[1]

Soluții rezistente la apă

Acum câțiva ani  apărut o soluție revoluționară pentru sprâncene, care era rezistentă la apă. Pentru a aplicarea acestui produs ai nevoie de o pensulă tare, și de multă răbdare. În schimb, îți este garantat un conturi precis, și fixație chiar și pe cel mai gras ten.

Soluțiile rezistente la apă sunt ideale pentru: femeile care au sprâncene problematice. Permit desenarea sprâncenelor dese, chiar dacă de la natură sunt rare.
Sfat: înlătură excesurile cu o perie specială.

41(7)[1]

browtutorial[1]

Gel invizibil pentru sprâncene

Produsul are misiunea de a-ți fixa sprâncenele. Se folosește după ce ți-ai desenat sprâncenele, îndreptând firele de păr în direcția potrivită.

Gelul este ideal pentru: fixarea părului
Sfat: periază firele de păr în direcția corectă, așa vor părea mai groase

51(4)[1]

Noi am decis care sunt cele mai importante modalități de desenare a sprâncenelor. Dar piața nu stă pe loc, de exemplu coreenii au inventat o soluție care îți menține sprâncenele timp de 7 zile.