COMPARĂ lungimea acestor două degete ale mâinii şi AFLĂ dacă ai potențial să faci BANI!

Experții ruși de la Școala Superioară de Economie au constatat că nivelul de testosteron în uter afectează capacitatea fătului de a câștiga bani în viitor. Studiul este publicat în revista Economics and Human Biology.

Este cunoscut faptul că diferenţa de lungime a degetelor se formează încă în uter: cu cât e mai înalt nivelul de testosteron în organismul mamei, cu atât mai lung va fi degetul inelar al copilului faţă de cel arătător. Cercetătorii ruși au decis să analizeze dacă lungimea degetelor influenţează asupra capacităţii unei persoane de a face bani.

Studiul a implicat 700 de bărbați și 900 de femei cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani. Cu ajutorul unor echipamente speciale, fiecarui participant i-a fost măsurată lungimea inelarului în raport cu arătătorul. În acelaşi timp, respondenții au vorbit despre veniturile lor lunare.

S-a constatat că nivelul de testosteron prenatal mai ridicat, se asociază atât cu veniturile bărbaților, cât şi cu cele ale femeilor. Bărbaţii cu degetul inelar mai lung decât arătătorul au un venit mai mare.

Femeile au de obicei, degetul arătător mai lung decât inelarul. Cu toate acestea, când cele două degete au aproximativ aceeași lungime sau inelarul e puțin mai lung decât arătătorul, înseamnă că în perioada prenatală nivelul de testosteron al mamei era mai ridicat. Studiul a arătat că aceste femei câștigă mai mult decât altele.

Anterior, oamenii de știință din Norvegia au ajuns la concluzia că talentul, abilitățile matematice și înclinațiile sportive ale unei persoane, pot fi apreciate după lungimea degetelor.