Colegii își băteau joc de el, până când nu au aflat de ce băiatul își crește părul!

Christian este un băiețel de doar 8 ani, pe care încă nu demult puteai ușor să-l confunzi cu o fetiță, datorită părului său lung și blond. Copiii de vârsta lui făceau glume pe seama lui, până în momentul în care au aflat, de ce băiatul își crește de fapt părul.

Christian a ales să-și crească părul pentru a face o faptă bună – să-l doneze pentru peruci copiiilor care suferă de boli oncologice. Ce gest frumos, nu-i așa?

Totul a început de la aceea, că băiatul a văzut la televizor un filmuleț despre viața copiilor care suferă de cancer. Imaginile l-au atins profund pe băiat. Faptul că unii copii își pierd părul după cursurile de tratament l-a inspirat să facă un bine. Anume atunci el a înțeles cum ar putea să-i ajute pe cei, cărora soarta le-a adus încercări grele.

La acel moment, Christian avea 6 ani, dar el a aflat de sine stătător unde ar putea să doneze păr pentru peruci. La unul din centrele oncologice locale i s-a spus că părul nu trebuie să aibă o lungime mai mică de 25 cm.

Băiatul își dădea seama, că prietenii și colegii nu vor înțelege alegerea lui și și vor bătea joc de el. Dar, Christian știa că fapta bună pe care urma să o facă este mai importantă, de aceea nu atrăgea atenția la glumele altor copii.

Atunci când lungimea necesară a fost atinsă, părinții i-au prins părul în 4 cozi, le-au tăiat și le-au pus în sacoșe.

Părinții lui Christian sunt mândri de fapta fiului, căci el a ales să facă un bine unor copii necunoscuți!