Citește scrisoarea unui adolescent pentru tatăl său: „Există lucruri mult mai grave decât notele proaste”

În ultima zi de școală, tatăl, trecând pe lînga camera fiului a fost surprins să vadă că în cameră este ordine, patul făcut, lucrurile strânse. Dintr-odată i s-a creat senzația că acesta și-a făcut valiza și a plecat. Suspiciunile sale s-au intensificat când tatăl a văzut pe masă o scrisoare, pe care scria „Pentru tata”. Cu mâinile tremurânde bărbatul a deschis plicul și a început să citească:

„Dragul meu tată,

Sunt nevoit să te anunț în scris despre decizia mea de a pleca de acasă cu noua mea iubită, pentru că știam că tu și mama veți face scandal. Eu o iubesc foarte mult, dar știu că nu ați fi acceptat relația mea cu ea, din cauza piercing-ului, tatuajelor, hainelor sale de biker, dar și a faptului că e mult mai în vârstă ca mine. Dar nu e vorba doar de sentimente. Ea este însărcinată.

O cheamă Sarah. Ea e sigură că vom fi fericiți împreună. Are o căsuță mică pe roți în pădure și o grămadă de lemne, care ne vor ajunge pentru iarnă. Noi visăm să avem mulți copii. Sarah m-a făcut să înțeleg că marijuana nu este atât de dăunătoare precum se spune. Noi planificăm s-o creștem în grădina noastră și s-o vindem, ca să ne ajungă să cumpărăm cocaină, ea e la fel nedăunătoare în doze mici. Până atunci însă ne vom ruga ca să fie găsit un remediu pentru SIDA, pentru că Sarah trebuie să se facă bine, chiar merită.

Tată, să nu-ți faci griji, am deja 15 ani, pot să-mi port singur de grijă. Într-o zi vom veni în ospeție, ca să-ți vezi nepoții.

Te iubesc, fiul tău, Joshua.

P.S. Tată, eu am inventat totul. Sunt la Jason. Pur și simplu am vrut să-ți amintesc că există lucruri mai grave decât notele proaste ( lista cu note este la bucătărie). Sună-mă, când mă pot întoarce acasa. Vă iubesc!”

Sursa