Christian Louboutin despre încălțăminte și femei: 8 afirmații din care vei înțelege de ce pantofii săi sunt incomozi

Recent, pe 7 ianuarie, marele designer francez de încălțăminte, Christian Louboutin, a împlinit o vârstă trecută demult de 50 de ani. Creatorul pantofilor cu talpă roșie este cunoscut nu doar pentru inventivitatea sa, dar și pentru admirația față de frumusețea feminină. În colecțiile sale el încearcă să evidențieze la maximum feminitatea, dar totodată să demonstreze puterea și caracterul sexului frumos. Cu prilejul aniversării sale Vogue.ua a decis să adune cele mai impresionante citate ale designerului, prin care acesta și-a manifestat atitudinea față de viață, modă și femei.

Află de ce Christian Louboutin nu optează pentru comoditate atunci când e vorba de pantofii pentru femei.

Atunci când femeia încalță pantofi cu toc înalt, aspectul ei se schimbă cardinal, iar limbajul corpului devine mult mai expresiv.

Datorită pantofilor săi, femeia poate fi sexy, fermecătoare, șireată sau modestă. Încălțămitea bărbătească nu este în stare de așa ceva, ea poate demonstra doar eleganță sau bogăție, ea nu poate exprima dispoziția persoanei. Din această cauză femeile sunt fericite atunci când poartă niște pantofi care le provoacă durere.

Eu îmi iubesc și îmi respect greșelile. Timpul le schimbă esența și ele se transformă în niște decizii elegante și bine gândite.

Încălțămintea schimbă limbajul copului tău. Ea te înalță atât fizic, cât și emoțional.

Pantofii mei nu se poartă în fiecare zi.

N-aș vrea să văd pe cineva în pantofi creați de mine și să zic: „Doamne, îi este atât de comod.”

Rare sunt femeile care reușesc de la natură să meargă grațios pe tocuri de 14 cm.

Sexualitatea și vulgaritatea nu au nimic în comun! Vulgaritatea omoară sexul.

Sursa