Chinezii? Nu! Află cine a construit Marele Zid Chinezesc în realitate!

Marele Zid Chinezesc este unul din cele mai vestite monumente din lume, el s-a întins pe o distanță de 8 mii de kilometri și se vede chiar din spațiul extraterestru.

Acest zid reprezintă un patrimoniu enorm pentru cultura chineză, însă tot mai des apar ipoteze, că zidul în realitate ar fi fost construt nu de chinezi, ci de un alt popor – tocmai pentru a se apăra de chinezi.

Despre asta vorbesc, în primul rănd, ambrazurele – majoritatea din ele privesc spre sud, adică spre chinezi, de parcă cineva avea de gănd să se apere de aceștia. E stranie și amplasarea unor scări, care la fel se află în partea nordică și au scopul șă ușureze accesul soldaților pe zid.

Pune pe gănduri și construcția zidului, care seamănă mult cu zidurile proiectate în epoca medievală, când deja începeau să apară armele de foc. Însă pe timpurile, când chinezii cică au construit Marele Zid, armele de foc nu existau!

E posibil să fie zidul construit de alți oameni? Unii savanți consideră, că zidul chinezesc în realitate l-au construit locuitorii unui stat cu denumirea Marea Tartarie, care poate fi observat pe multe hărți europene, ca, de exemplu, pe această hartă franceză din 1754.

Hotarul între Tartaria și China trecea tocmai pe linia zidului. Știința oficială neagă toate teorille alternative, dar totuși întrebările apar, se multiplică și rămân fără răspuns.

Sursa

error: Content is protected !!