Cele mai șocante mărturisiri ale modelelor despre profesia lor, interzise să fie divulgate

Sunt frumoase, le admiri și te inspiră… dar puțini dintre noi s-au gândit care sunt cele mai mari secrete ale modelelor, care sunt provocările meseriei acestora. Câteva dintre cele mai renumite modele au avut curajul să scoată la iveală „nodurile” din sufletele lor.

Cara Delevingne este una dintre cele mai renumite modele din lume. Dar, potrivit acesteia, publicul nu știe că în culisele modei, cea mai potrivită caracteristică a acestei industrii este „oribilă”, este meseria la care des modelele se gândesc să renunțe, sacrificiile nefiind pe măsura rezultatelor.

car2

„Este îngrozitor să trăiești într-o lume în care în orice secundă poți să fii anunțată că ar trebui să mai slăbești câteva kilograme. În cazul în care nu te conformezi, riști să îți pierzi locul de muncă”, a mărturisit Cara Delevingne.

car3

Nervozitatea, programul peste limitele admisibile și lipsa somnului, acestea au avut drept consecință pentru Cara – o boală a pielii pe care make-up artiștii erau nevoiți să o acopere cu fond de ten. De asemenea, această boala a pielii a Carei era un impediment pentru ea: „Toți mă ignorau, persoanele care se preocupau de imaginea mea purtau mănuși, se temeau să nu îi molipsesc. Acest lucru mă aducea până la lacrimi”.

car 6

Cara Delevingne a mai dezvăluit un secret: „Cel mai greu îmi era să pozez în ipostaze erotice, dar fiind la început de carieră nu puteam să mă opun, de altfel, îmi pierdeam oferta și eșua succesul spre care tindeam”.

  „Să fiu slabă- este profesia mea”

Kylie Chabot – cea care la doar 19 ani a reușit să fie în calitate de model la prezentări realizate de cei de la Chanel, Valentino și Calvin Klein. „Fiind model, eu în permanență mă gândeam că trebuie să fiu mai slabă și mai slabă. Aveam senzația că în genere modele nu mănâncă. Eu am ajuns să consum mâncare pe zi care în total să nu depășească 500 calorii, evitam chiar să beau și apă, vomitam de câteva ori pe zi”.

kylie

„Mi-am început cariera la 15 ani, dar, la cei 17 ani eu am ajuns la aceea că cheltuiam toți banii pe alcool și droguri în speranța că ele mă vor  ajuta să renunț cât mai mult la alimentație dar și să trec peste depresia care mă chinuia. La început eram atrasă de acest regim, mai apoi am înțeles că drogurile nu fac decât să aducă doar daune”.

„Multe modele nu au menstruație”

Manechinul american Ali Michael a șocat cu una din mărturisirile sale. Din cauza regulilor dure pe care sunt impuse să le respecte, eforturi, nervozitate… toate în ansamblu duc la lipsa menstruație.ali

„Eram la o prezentare de modă în Franța, în culise ne-am adunat câteva manechine și discutam… la un moment dat eu le spuneam colegelor că din cauza unui regim strict de alimentație, de un an de zile deja nu mai am ciclu mentrual, la care ele toate odată au spus „nici eu nu am”, aceasta m-a lăsat mută”, a povestit manechinul american Ali Michael.

error: Content is protected !!