Cele mai noi tendințe ale fashionistelor: 5 Sfaturi pentru femeile 40+

Dacă ai peste 40 de ani, asta nu înseamnă că nu poți fi în pas cu moda. Singura condiție pe care trebuie să o respecți este să nu pierzi eleganța, care le împodobește pe femeile mature. Cea mai sigură modalitate de a face acest lucru este să combini lucrurile la modă cu cele clasice și să completezi imaginea cu detalii actuale.

Iată câteva modalități, cum poți la cei 40 de ani ai tăi să devii o concurentă pe măsură tinerelor fashioniste!

Poartă cămașa legată la talie

Acest simplu truc va transforma cu ușurință o cămașă clasică într-un atribut stilat și te va face să arăți ca o adevărată fashionistă. Bluzele, maiourile și cămășile legate în nod sunt cea mai actuală tendință a sezonului.

Poartă costume oversize

Probabil nu există ceva mai stilat, practic și elegant, decât un costum cu pantaloni. Acesta poate fi purtat și la serviciu, și la plimbare în oraș, și la o cină, și chiar la o petrecere. Vestea bună este că acum costumele sunt deosebit de actuale. Printre cele mai la modă modele sunt cele oversize cu sacou lung. Alege nuanța după preferința ta – de la alb la roz pastelat.

Pune accent pe accesorii

Ești o amatoare a ținutelor clasice? Pentru a le conferi un aspect mai modern și pentru a face imaginea mai la modă, folosește accesoriile. Alege câteva care corespund celor mai noi tendințe – de exemplu, o geantă, o pălărie sau accesoriu de păr, pantofi și bijuterii. Chiar și cea mai simplă combinație de haine, completată cu accesorii la modă, va arăta mult mai modernă și elegantă.

Poartă rochiile cu adidași

Cu un deceniu în urmă, ideea de a purta adidași cu o rochie ușoară putea părea cu adevărat nebună, dar acum totul s-a schimbat. Imaginea formată dintr-o rochie sau o fustă elegantă și pantofi sport este acum o tendință de modă, pe care toate fetele o urmează. O astfel de ținută nu doar că este stilată, dar și practică și confortabilă.

Poartă ochelari de soare cu forma la modă 

Ochelarii de soare sunt unul din acele accesorii, care îți pot transforma și moderniza instantaneu imaginea. Pentru a arăta cu adevărat la modă și, în același timp, pentru a nu-ți schimba stilul bine stabilit, pur și simplu alege ochelari cu forma la modă – aviatori, ochelari rotunzi, ochelari-mască, ochi de pisică sau înguști, ca și cei din filmul „The Matrix”.