Cele mai impresionante portrete ale câinilor făcute vreodată! Vezi cât de vii și luminoase sunt

Alicja Zmyslowska este o tânără pasionată de fotografie din Polonia. Încă din copilărie ea a îndrăgit două lucruri: câinii și fotografia. Mai târziu, ea a decis să îmbine aceste pasiuni și a devenit fotograf, specializat în domeniul animalelor domestice. Alicja are doar 19 ani, însă creația ei deja este foarte impresionantă și a făcut furori în lumea virtuală.

Am ales câteva lucrări deosebit de luminoase și vii de ale ei. Sunt cele mai frumoase portrete cu câini, pe care le-ai văzut vreodată.

1.

2.

3.

4.

Alicja a vrut să arate ,,sufletul adevărat” pe care îl au câinii, cât de frumoși și inocenți sunt. 

5.

6.

7.

8.

,,Cea mai puternică prietenie, care poate exista, este cea dintre câine și stăpânul său.” – este convinsă tânăra talentată.

9.

10.

11.

12.

,,Când aveam 4 ani am primit în dar 2 pisicuțe, însă visul meu dintotdeauna a fost să am un câine. Tocmai în 2006 visul meu a devenit realitate. În casa mea a apărut un membru nou – un Golden Retriever.”

13.

14.

15.

16.

,,Am numit-o Kiara și ea mi-a schimbat viața! La început o fotografiam cu aparatul fratelui meu, apoi mi-am cumpărat propriul aparat de fotografiat. Așa a început totul.”

18.

19.

20.

Alicja își împărtășește lucrările pe un site personal, deasemenea are un cont de Instagram, unde creația sa este urmărită de aproape 20.000 de abonați.

sursa