Cele mai drăgălașe fotografii cu iepurași! Nu-i așa că ți-ai dori să ții în palme și tu unul?

Toate animalele sunt drăguțe și frumoase, în special când sunt mici, însă iepurașii îți topesc inima când îi vezi și îți vine să-i iei acasă!

Crescătoria de iepuri domestici Blue Clover Rabbitry, care se află la nord – vestul Statelor Unite este într-adevăr un colț de rai pentru oamenii, care visează să țină în palme un ghemuleț pufos și drăgălaș, adică un iepuraș.

Iar dacă nu credeai că este posibil așa ceva sau niciodată nu te-ai gândit la asta, atunci privind imaginile de mai jos, acest lucru va deveni unul din punctele în lista ta cu dorințe.

Blue Clover Rabbitry se ocupă de creșterea și înmulțirea iepurilor de rasă Holland Lop, pentru a fi vânduți ca animale de companie.

,,Ne ocupăm de iepurași încă din prima zi după ce au fost fătați. Nu este deloc periculos pentru iepurașii nou-născuți, deoarece iepuroaicele sunt domesticite și avem o legătură strânsă cu ele, pentru că le îngrijim cu atenție.”

,,Nu își resping puii dacă punem mâina pe ei, cum au obiceiul să o facă iepuroaicele sălbatice.”

,,Primul lor simț este cel tactil. Odată ce ai creat o legătură în timp ce-i ții în palmă, când își deschid ochii simt că sunt în siguranță cu tine.”

,,Tocmai această legătură care se formează din primele ore de la naștere este cel mai important lucru de care ținem cont aici”, explică proprietara crescătoriei.

,,Activitatea noastră preferată este de a vizita familii pentru sesiuni de terapie cu ajutorul iepurașilor. ”

,,Suntem dedicați zilnic acordării celei mai bune îngrijiri posibile pentru prietenii noștri blânzi!”