Cel ce ți-a provocat durere va primi aceeași răsplată, fii sigur! Iată de ce se întâmplă așa

Oricine ți-ar fi provocat vreodată durere sau te-ar fi trădat, se va confrunta cu aceleași probleme mai devreme sau mai târziu.

Și nu e vorba de karmă. Este adevărul vieții omenești. Noi toți suferim.

Poate că unii suferă mai mult decât alții și ți se pare nedrept, însă viața îți va aduce durere în cele mai neașteptate momente.

Anume atunci când totul ți se pare atât de minunat, ceva se întâmplă și ulterior încă ceva. Iar în acest tempo te lași cuprins de deznădejde, tristețe și durere.

Cel mai greu în aceste momente este să rămâi la fel de rațional.

Atunci când este de vină altcineva, noi dorim să ne răzbunăm. Noi vrem să-i plătim cu aceeași monedă și să-i provocăm aceeași durere. Așteptăm când viața îl va răsplăti. Iar dacă asta nu se întâmplă, noi devenim deprimați. De parcă toți ar fi împotriva noastră. Dar nu este așa.

Viața le pune pe toate la locul lor.

Și cândva, în cel mai bun moment, în cel mai rău fel, ceea ce acel om ți-a făcut ție, se va întoarce la el așa încât nici nu va putea înțelege.

Este vorba despre simpla energie. Primești ceea ce oferi acestei lumi.

Poți numi asta cum vrei coincidență, karmă, însă într-un final omul primește ceea ce oferă. Și într-o zi acea persoană va primi ceea ce merită.

Anume atunci ea se va simți atât de neajutorată, precum i-a făcut să se simtă pe alții.

Știi care va fi diferența dintre tine și ea?

Dezvoltarea personală. Oamenii răi le provoacă durere altora pentru că nu învață niciodată din experiența proprie. Iar tu crești, atât timp cât acești oameni suferă așa cum ai suferit tu.

Ei nu vor ști cum să facă față acestei dureri. De aceea nu-ți mai fă griji.

Nu trebuie să te mai gândești că cei ce te-au făcut să suferi, nu vor simți niciodată la fel. Nu mai crede că Universul s-a întors împotriva ta. Pur și simplu învață din această experiență.

Sursa