Cea mai bună lecție de viață pe care o poți primi de la o femeie de serviciu: o istorie despre aparențe înșelătoare, prejudecăți și ambiție

Am angajat încă cu câțiva ani în urmă o femeie care să facă curățenie în oficiul firmei. În fiecare dimineață ea își începe prima munca și tot prima termină, așa încât până la venirea primului angajat în oficiu, nici urmă de-a ei nu găsești ( în afară de curățenie ideală). În fiecare lună, pe data de 20 eu îi transfer salariul de 250 de euro și aici întrerupem orice legătură cu această femeie – fantomă, până la următorul transfer.

Asta până într-o zi când, spre mirarea mea, în biroul meu intră o doamnă agreabilă, bine îngrijită, care-mi spune:

– Domnule Zamfirescu, am auzit că dvs. oferiți angajaților o reducere de 50% la spălatul mașinii. Este adevărat?

Am rămas pentru un moment debusolat, apoi o întreb:

– Dar dvs. cine sunteți, angajata noastră?

– Eu sunt managerul de cleaning în compania dvs.

Vai de mine, cum a zis-o: „manager” și încă de „cleaning”!

– Dacă e așa, atunci fără nicio problemă, puteți beneficia și dvs. de reducere.

Și când colo, văd cum expertul meu în curățenie aduce pe rând 3 mașini noi și scumpe: a sa, a soțului și a fiului. Da, da nici mai mult, nici mai puțin „manager de cleaning”! Iar eu credeam că e o simplă femeie de serviciu… Cine ar fi crezut!

Deja, ulterior am aflat că această doamnă sprintenă, ca o albinuță, vizitează pe zi 20 de oficii. Iar venitul ei lunar este estimat la aproximativ 5000 de euro. Chiar și așa, ea își încheie programul de muncă la ora 17:00. Serile femeia le dedică exclusiv familiei.

După această istorie, nu-mi vine decât să spun: Jos pălăria, în fața managerilor de cleaning!

Sursa

error: Content is protected !!