„Ce vor femeile de la bărbați?” Acest răspuns ingenios merită toate aplauzele!

„Navigând prin mediul virtual, am dat peste întrebarea unui tip, care zice: Femeilor, de ce mai aveți nevoie în viața asta, pe lângă bogăție și s*x?

Da, poate că voi fi criticată, dar îi voi răspunde sincer ce îmi lipsește!

Băiatule, vreau stabilitate. Vreau să am încredere în tine și în ziua de mâine petrecută alături de tine.

Vreau nu doar să știu că mă iubești, dar să văd asta în acțiunile tale, în planurile tale de viitor, unde eu nu sunt pe locul doi!

Vreau să știu că dacă mă îmbolnăvesc, nu vei panica și vei strânge din umeri, dar mă vei ajuta.

Vreau să știu că te pot lăsa liniștită să pleci în orice capăt al lumii și să nu îmi fac griji că acolo există alte femei.

Vreau să fii direct, să nu îți ascunzi intențiile, eu nu voi aștepta să te maturizezi, să treci peste cea de-a treia criză, să îți plătești ipoteca sau orice alte scuze ai mai avea pentru a nu mă duce în locul îngrozitor pe nume starea civilă.

Nu vreau să le explic copiilor că tatăl lor este nehotărât și se teme să ia decizii, că are din nou depresie care se tratează doar prin evitarea familiei și cu bere băută în garaj cu fârtați la fel de deprimați.

Nu vreau să privesc înapoi și să realizez că am pierdut timpul în zadar. Nu am nevoie de aprobare din partea prietenilor tăi, nici de dragostea mamei tale. Doar nu îmi ajunge masculinitate în tine, și aici nu mă refer la bogăție sau relații intime.

Dacă ești un laș și nu îți poți asuma responsabilitatea, atunci nici cea mai mare avere nu mă va face să mă uit în direcția ta. Am nevoie de un bărbat, nu de un portofel cu centimetri lângă mine.

Asta e tot, puteți să aruncați cu roșii în mine.”