Ce vor bărbații de la femei? O tânără spune adevărul crud despre standardele ridicate ale sexului opus. E revoltător!

Când un bărbat îmi dă de înțeles că vrea să facă sex cu mine, el este foarte convins că mă face astfel extrem de fericită.

Acest tip crede că-i unicul care mi-a făcut o asemenea propunere „extraordinară”. Să presupunem că nu sunt împotrivă, sunt și eu un organism viu, la urma urmei.

Iar aici începe cel mai interesant lucru: cine, ce și cât de multe avantaje are din asta.

Deci să vedem ce pretinde și dorește un bărbat de la o femeie cu care vrea să intre într-o relație: Eu trebuie să arăt bine în orice moment al zilei, cu piele fără imperfecțiuni, bronzată, epilată (mai ales în zonele strategice) cu manichiura, pedichiura îngrijită și cu un păr aranjat.

La fel, eu trebuie să am un posterior tonifiat și un piept impunător, în caz contrar nu sunt bună pentru nimic.

Eu trebuie să fiu educată și deșteaptă, trebuie să știu să port discuții despre orice: fotbal, existențialismul lui Sartre, economie, politică ș.a. Eu trebuie să am un lucru plătit, care să-mi permită să supraviețuiesc singură și să-mi ajungă bani pentru cosmetologi, manichiuriști, coafori ș.a.

Eu nu trebuie să ajung într-o situație dificilă și să cer bani de la el, pentru că voi fi o curvă materialistă, care îi vrea doar banii.

Eu trebuie întotdeauna să port lenjerie intimă din dantelă și să fiu gata în orice moment pentru erecția lui.

Eu trebuie să știu să gătesc gustos, altfel ce fel de femeie sunt? Trebuie să am simțul umorului, să-l amuz și să-l distrez.

Este foarte important, ca empatia mea să ajungă până la nivel de terapie. Eu trebuie să înțeleg când să-l liniștesc, când să-l încurajez, când să-l laud, când să-l inspir sau când să-l las singur.

Eu nu trebuie să pretind de la el nicio susținere morală, materială sau fizică.

Eu am voie doar să cer modest, doar după ce l-am hrănit gustos și l-am satisfăcut sexual. Dar întotdeauna cu riscul de a mi se refuza, fiindcă eu nu sunt nici soție, nici fiică și nu am voie să-i reproșez ceva.

Da, eu nu trebuie să aștept flori de la el, dar trebuie să iubesc toate pozițiile sexuale și să nu îndrăznesc să simulez un orgasm, doar el este „regele sexului”.

Eu nu am voie să fiu geloasă, deoarece el este un bărbat liber, cu cine vrea cu aceea se culcă.

Da, și încă ceva, eu trebuie să fiu gingașă, iubitoare, dar nu în exces. Eu nu trebuie să vreau măritată, să-mi facă cunoștință cu mama lui și, în general, trebuie să fiu o prințesă.

Ok, să zicem că sunt de acord cu toate. Doar că dragul meu, ce-mi oferi tu în schimb, un mădular erect și atât?

Sursa

error: Content is protected !!