Ce spune despre tine ceea ce mănânci. Eu am înțeles de ce mănânc multe dulciuri, află și tu! Este într-adevăr așa!

Spune-mi ce mănânci și îți voi spune cine ești! Multe lucruri pot fi aflate despre o persoană, cunoscând care sunt preferințele sale gastronomice.

După unele obiceiuri, aparent banale, se pot ascunde legături necunoscute. Omul care își dorește să mânânce ceva anume, manifestă o anumită stare. La fel se întâmplă și în cazul animentelor care îi displac.

Așadar, înfometarea semnifică dorința de a poseda și o oarecare tendință spre lăcomie. Mâncatul este o satisfacție a dorinței noastre din contul primirii, cumpărării și săturatului.

Dacă persoana are nevoie de dragoste și afecțiune, el va simți o poftă excesivă de dulciuri și bunătăți.

Copiii care iubesc tare mult duciurile simt o insuficiență de iubire părintească. Astfel, cei care întotdeauna mănâncă ceva „bunișor și dulcișor” nu au îndeajuns dragoste și atenție.

Atunci când părinții încearcă să le dea ca recompensă bomboane la orice pas, ei nu fac decât să le arate că nu sunt dispuși să ofere dragoste și compensează asta cu dulciuri.

Oamenii care depun mult efort intelectual, simt nevoia de mâncare sărată și consistentă ( feluri principale). Oamenii mai conservatori preferă afumăturile și ceaiul negru.

Cei care sunt amatori de mâncare iute, sunt în căutarea unor senzații noi. Acestora le plac provocările, chiar dacă nu pot să reacționeze întotdeauna adecvat.

De cealaltă parte, se află cei care nu iubesc mâncarea condimentată. Acești oameni au grijă de ei și se pot lipsi de senzații noi. Ei se tem de confruntări. Frica îi determină să se alimenteze doar cu terciuri, întrucât sistemul digestiv are de suferit din cauza stresului.

Terciurile sunt o mâncare pentru copii. Dacă maturii aleg această mâncare frecvent, înseamnă că există o tendință spre infantilism.

Frica de a înghiți un os de pește simbolizează frica de agresivitate. Frica de a înghiți un os vorbește despre lipsa dorinței de a avea probleme.

Dar există și oameni care nu pot să nu mănânce ceva dur, aceștia sunt cei care caută problemele. În acest fel, ei își manifestă temerile în privința dragostei și tandreței.

Sursa