Ce simbolizează ora la care s-a născut micuţul tău? Vezi ce spun astrologii!

Naşterea copilului e o adevărată minune. Chiar din primele clipe ale vieţii bebeluşului, părinții încep deja să ghicească ce fel de persoană va crește micuţul lor şi ce fel de caracter va avea.

Astrologii susţin că ora nașterii unui copil are un impact asupra formării personalității sale în viitor. Experții împart ziua în 12 părți, fiecare dintre acestea corespunde unui anumit animal din calendarul chinezesc.

De la 23:00 la 1:00 este considerată „ora Şobolanului”. Copiii născuți în acest interval de timp sunt inteligenți și precauţi.

De la 1:00 la 3:00 – „ora Taurului”. Copiii care se nasc în aceste clipe sunt calmi și reţinuţi. Dar tot ei pot „exploda” dacă sunt provocaţi intenţionat.

De la 3:00 la 5:00 – „ora Tigrului”. Cei născuți în acest interval de timp sunt generoși și iubitori. La fel, ei sunt capabili să aștepte mult timp, cu răbdare, până prind momentul potrivit şi acționează decisiv.

De la 5:00 la 7:00 – „ora Pisicii”. Trăsăturile distinctive ale celor născuţi în perioada „pisicilor” sunt dreptatea, bunătatea sufletească şi recunoştinţa.

De la 7:00 la 9:00 – „ora Dragonului”. Cei care se nasc în această perioadă de timp sunt nişte persoane hotărâte şi puternice. Se mai spune despre ei că ar fi foarte economi.

De la 9:00 la 11:00 – „ora Şarpelui”. Această perioadă înzestrează copiii cu înțelepciune și abilități mintale extraordinare.

De la 11:00 la 13:00 – „ora Calului”. Persoanele născute în clipele respective sunt flexibile, energice și se deosebesc prin abilitatea de a fi ager.

De la 13:00 la 15:00 – „ora Căprii”. Copiii născuţi în această perioadă se disting prin răbdare și dreptate.

De la 15:00 la 17:00 – „ora Maimuței”. Cei născuţi în momentele respective posedă abilităţi de dezvoltare a personalităţii lor, sunt sociabili şi întreprinzători.

De la 17:00 la 19:00 – „ora Cocoșului”. Copiii care s-au născut în acest interval de timp sunt organizați, punctuali şi hotărâți.

De la 19:00 la 21:00 – „ora Câinelui”. Caracteristicile de bază ale acestor copii sunt: decența, onestitatea şi prietenia.

De la 21:00 la 23:00 – „ora Mistreţului”. Purtătorii acestei zodii sunt curajoși, răbdători și nobili.

Dar copilaşul vostru în ce interval de timp s-a născut, mai ţineţi minte clipa?

Sursa

error: Content is protected !!