Ce probleme de sănătate ai, în funcție de ora la care te trezești în timpul nopții

Să observi și să-ți asculți semnalelor corpului este o artă. Această deprindere vă îmbunătățește considerabil toate aspectele fizice și spirituale ale vieții voastre. Trezirea în toiul nopții, constant mai multe zile la rând este un obicei, la care, probabil, nu te-ai gândit. Dar știi că acest lucru ar putea fi modul de a interacționa mai eficient cu tine?

Medicina tradițională chineză constă în utilizarea meridianelor energetice pentru a efectua acupunctura și acupresura. Aceste meridiane energetice sunt conectate într-un sistem care, în conformitate cu medicina veche chineză, influențează diferite părți ale corpului. Aceasta înseamnă că, în funcție de timpul în care te trezești noaptea, corpul tău ar putea să experimenteze anumite senzații și ar putea să-ți comunice probleme fizice și emoționale.

Nu trebuie să ignorați trezirea în mijlocul nopții.

Se crede, de asemenea, că somnul este momentul în care primim mesaje puternice din univers, deoarece avem o putere mai mare, iar aceste mesaje ar putea conține informații despre călătoria noastră spirituală.

Aveți tendința de a vă ridica la aceeași ore în fiecare noapte? Citiți mai jos pentru a afla ce înseamnă asta:

Probleme de somn între orele  21.00 și 23.00 ar putea fi un semn al stresului. 

Pentru majoritatea oamenilor, acesta este cea mai potrivită oră pentru a merge la culcare. Dacă aveți probleme cu insomnia în acest moment, ar putea însemna că sunteți stresat și vă faceți prea multe griji. Meditația este foarte utilă pentru a scăpa de aceste probleme.

Trezirea între orele 23.00 și 01.00 ar putea indica dezamăgirea emoțională.

Potrivit medicinii vechi chineze, acesta este momentul în care vezica biliară este activă. Trezirea la această oră ar putea fi un semn de stres emoțional, astfel mantrele pozitive și practica acceptării de sine și a iertării vor avea efect.

Dacă vă treziți între 01.00 și 03.00 dimineața, s-ar putea să fiți supărați.

Acest meridian energetic este legat de ficat, astfel trezirea la acest moment este asociată cu furia și cu excesul de energie. Dacă vrei să dormi bine, bea apă rece și meditează.

Trezirea de la 03.00 la 05.00 dimineața poate însemna că o putere mai mare vă conduce.

Acest meridian este legat de plămâni și de emoțiile tristeții. Trezirea în jurul acestor ore ar putea însemna că o Putere Superioară vă semnalizează pentru a vă ghida spre scopul vostru superior. Dacă doriți să adormiți ușor, încercați să respirați încet sau să spuneți o rugăciune.

Trezirea între orele 05.00 și  07.00  dimineața are legătură directă cu blocajele emoționale.

Debitul de energie în acest timp este în intestinul gros. Trezirea la aceste ore poate însemna și un blocaj emoțional, iar dacă doriți să mai dormiți, încercați să vă relaxați puțin sau, probabil, să faceți baie.