Ce au în comun șoarecii și lalelele? Privește aceste 12 fotografii drăgălașe și vei afla!

Viața noastră e o nebunie: mereu muncim, ne grăbim, avem multe treburi de făcut, vrem pe toate să le reușim. Din această cauză creierul are nevoie de pauze, de momente în care să observe lucruri frumoase, lucruri care inspiră și bucură. Cum ar fi aceste fotografii minunate.

Aceste imagini impresionante au fost realizate de către Miles Herbert – fotograf britanic, conducătorul „Captivelight”.

Miles obișnuiește să organizeze diverse seminare și traininguri la care îi învață pe alții cum să fotografieze păsările sălbatice, broaștele, șoarecii și alte animăluțe.

„Acești șoricei au fost fotografiați în studioul meu” a declarat Miles.

Fotograful a mai menționat că studioul său e potrivit pentru orice tip de ședințe foto și oricine își dorește niște imagini profesioniste și frumoase are posibilitatea să meargă acolo.

Miles spune că este mai convenabil să fotografiezi într-un studio, întrucât nu depinzi de timpul de afară.

Un lucru curios este faptul că fotograful obișnuiește să lucreze cu animale sălbatice care nu au crescut în libertate, pentru că acestea sunt mult mai liniștite și rezistente.

După ce sunt fotografiate, animalele sunt duse înapoi în rezervațiile unde locuiesc.

Șoriceii sunt foarte satisfăcuți în timpul sesiunii, pentru că iubesc foarte mult să mănânce staminele și nectarul florilor.

„În timp ce ei se delectează cu o mâncare delicioasă, noi muncim neîntrerupt, ca să surprindem cele mai bune cadre.” a spus Miles.

Aceasta este o idee foarte potrivită, datorită căreia putem vedea aceste animăluțe în toată splendoarea.

Aceste fotografii sunt capabile să șteargă pentru o clipă orice griji din viața ta.

Sursa