3 sau 4 linii? Află ce semnificație au

Ghicitul în palme este cunoscut de sute de ani. Aceată practică a fost inițiată de către vechii astrologi indieni. Deși pentru prima dată s-a menționat despre asta într-o carte a chinezilor.

Una dintre cele mai simple metode de a ghici în palme, iar mai exact în baza încheieturii mâinii, este după liniile care se formează pe această porțiune.

Pe fiecare mână există așa numitele „brățări-linii”. Se crede că cu cât sunt mai multe, cu atât mai mult va trăi acest om. Cel mai frecvent sunt câte 2-3 linii, dar se întâmplă să fie și 4.

Fiecare dintre linii are propria semnificație și poate explica lucruri importante din viața persoanei. Iar prin analiza primei linii pot fi elucidate anumite probleme de sănătate.

Așadar, iată care este semnificația fiecărei linii:

Prima: cea mai importantă linie, care vorbește despre sănătatea omului.

Dacă ea este continuă și clară, înseamnă că totul este bine. Dacă este puțin vizibilă și întreruptă, asta vorbește despre anumite slăbiciuni, care pot fi interpretate în funcție de sex.

La femei, linia întreruptă înseamnă probleme ginecologice, de exemplu, de reproducere, iar la bărbați o astfel de linie se referă la problemele de prostată sau reproductive.

A doua: linia care măsoară nivelul bogăției

Dacă aceasta este bine vizibilă, continuă, atunci persoana va avea un viitor prosper și frumos.

A treia: arată nivelul de autoritate pe care îl vei avea.

Și iarăși, cu cât mai pronunțată este cu atât mai bine. Dacă este clară și neîntreruptă vei deveni o persoană foarte influentă.

Prezența a 3 linii vorbește despre o viață ce va dura între 69 și 84 de ani.

A patra: cea mai rar întâlnită. Ea este paralelă cu a treia, de aceea are legătură cu ea.

O astfel de linie vorbește nu doar de autoritate, dar și de o poziție stabilă în viață, pe care o vei avea pe tot parcursul vieții.

Cei care au 4 linii vor trăi mai mult de 84 de ani!

Sursa