Cât de ușor devii bogat! Convinge-te folosind aceste 10 reguli și uită pentru totdeauna de sărăcie!

Nici nu-ți dai seama cât de mult greșești când spui: ”Ce fericit aș fi dacă aș avea bani!” Legea gravitației universale funcționează tocmai invers: bogăția, succesul, etc., vin doar după ce omul se simte fericit. Altfel zis, simțul fericirii îl face pe om mai productiv, perseverent, încrezător. Anume de aceste calități depind veniturile financiare.

Neîncrederea în schimb, face imposibilă atingerea obiectivului de a te îmbogăți, spun experții. Prin urmare, trebuie să înțelegi motivele care-ți provoacă starea de neîncredere, și doar scăpând de ele poți să-ți începi calea către bunăstare și bogăție.

Bogăția și bunăstarea încep cu un vis senin și luminos, fără dubii și temeri. Mai ales că visând nu riscăm nimic. Astfel, ne putem permite să visăm la realizări incredibile. Din nefericire, majoritatea oamenilor nu văd sensul în a visa pentru că nu cred că asta va da roade. Experții ne încurajează însă:  nimeni nu e în stare să aprecieze cum e calea spre succes, – trebuie doar să crezi în el, iar încrederea va funcționa ca un magnet care va atrage norocul. Martin Luther King a spus: „Fă primul pas și ai încredere. Chiar dacă nu poți vedea tot drumul, fă doar primul pas!”

10 legități de a atrage bogăția:

1. Schimbă-ți închipuirea despre ceea ce înseamnă bogăție. Chiar dacă în copilărie ai fost învățat că nu poți deveni bogat fiind onest, trebuie să știi că această abordare îți poate îngrădi pentru totdeauna calea spre bogăție. Același lucru se întâmplă dacă ți-ai insuflat că pentru a agonisi o avere importantă trebuie să economisești orice bănuț câștigat. Încearcă să gândești altfel: banii vin ușor și regulat. Anume asemenea abordare îți va elibera subconștientul de orice temeri și îți va deschide calea spre a deveni bogat.

2. Nu te gândi la faptul că banii reprezintă scopul final. Gândește-te ce vei face cu ei și cum vei deveni fericit avându-i.

3. Fă doar ceea ce-ți place. E imposibil să te îmbogățești prin a face ceea ce nu-ți e dat de la natură. În primul rând, te vei simți contrariat în propriile gânduri, iar în al doilea rând, se vor găsi oameni care vor face mai bine lucrul despre care spuneam că nu-i pentru tine. Găsește ocupația ce te caracterizează și încearcă să devii mai bun în ceea ce faci, iar efortul va fi neapărat răsplătit.

4. Manifestă reținere și răbdare. Mulți oameni își pierd speranța de a se îmbogăți la jumătate de drum. Ei depun eforturi susținute și vor să obțină rezultate imediate fără să le aștepte. Astfel, ei înșiși stopează procesul pe care l-au pornit.

5. Ține minte! Banii nu sunt energie. Ei au nevoie de mișcare continuă. Așa că învață să-i cheltuiești corect. Pentru asta trebuie să înveți să-i mulțumești oricui îi transmiți. Imaginează-ți că acești bani îi vor aduce cuiva bunăstare, vor fi salariul cuiva care ți-a oferit anumite servicii. Astfel, vei simți că faci parte dintr-o structură financiară de proporții în care veniturile cresc permanent.

6. Nu fi zgârcit. Nu uita că cel zgârcit plătește de două ori. Cu cât sunt mai mari cheltuielile, cu atât mai mari sunt veniturile.

7. Caută mereu noi surse de venit. Asta te va ajuta la creșterea potențialului de obținere a veniturilor.

8. Gândește ca și cum ai fi bogat. Comportă-te ca un om bogat. Chiar dacă nu ai suficiente resurse orientează-te asupra unor lucruri scumpe și de calitate. Imaginează-ți că deja le ai. Insuflă-ți acest sentiment că faci parte din protipendada celor bogați și acest lucru se va întâmpla neapărat.

9. Imaginează-ți cum arată o sumă importantă de bani. Fă asta mereu gândindu-te la suma de bani care te va face fericit.

10. Nu uita să mulțumești vieții pentru tot binele pe care îl oferă. Recunoștința e o mare putere care sporește succesul.

3 lucruri la care niciodată nu trebuie să te gândești

1. Niciodată nu spune ”niciodată”. Exclude din vocabular formulări de genul: ”Niciodată nu voi scăpa de datorii”, ”Nu-mi voi găsi niciodată un serviciu bine plătit” etc. Aceste gânduri îți vor îngrădi calea către bogăție.

2. Niciodată nu pune deoparte bani pentru ”zile negre” pentru că acestea ar putea veni curând. Formulează-ți altfel gândul: ”îmi rezervez bani pentru anumite surprize plăcute”.

3. Niciodată nu te plânge că ai aruncat bani în vânt. Aceste gânduri sunt negative, iar respectivele emoții dăunează procesului de îmbogățire.